Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Mjesec otvorenih vrata argentinskog tanga

Mjesec otvorenih vrata argentinskog tanga 

Tango nije samo ples. On je životni stil. On je poseban, bezvremenski i vječan... Širi se desetljećima, kontinentima, državama i ljudima! Tango je unikatna kultura, bogat poviješću, uzbudljiv i kontroverzan, strastven i misteriozan... I sa svakom pjesmom, sa svakim plesom, privlači te k sebi sve jače čineći da želiš biti njegov dio sve više i više...

Opširnije...

Slušateljica Marija Ganula Dinu Merlina

Slušateljica Marija Ganula Dinu Merlina 

'Ovo je prekrasna noć, najljepša u ovoj godini. Tako se lijepo osjećam, kao da letim', rekao je u ponedjeljak Dino Merlin u eteru Narodnog radija. Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', Dini je suze na oči izmamila priča o samohranoj majci s petero djece, kojoj su snagu kroz život dale Merlinove pjesme. O hrabroj gospođi Katici, dirljivo pismo napisala je njena kćerka Marija.

Opširnije...

U Beču otvorena prva škola seksa

U Beču otvorena prva škola seksa 

Prva međunarodna škola seksa otvorena je u Beču, a školarina za pohađanje jedne godine iznosi oko 2.000 eura. Ova škola uči svoje đake kako da budu bolji ljubavnici, prenose strani mediji. Direktorica škole Šveđanka Ylva-Maria Thompson rekla je da se nitko mlađi od 16 godina ne može upisati i da je ovo prva škola primijenjene seksualnosti. Nastava će se održavati u dvorcu iz 18. st. koji je za potrebe škole preuređen i visoko tehnološki opremljen. Učenici će živjeti u domu u kojem će biti i djevojke i mladići, bez podjele, gdje će obavljati svoje domaće zadatke.

Opširnije...

Marijina priča osvojila nagradu za koncert Dine Merlina

Marijina priča osvojila nagradu za koncert Dine Merlina 

Koncert koji će Dino Merlin održati u Areni Zagreb je najljepši poklon u Blagdansko vrijeme za svakog od posjetitelja. Darovat će nam Dino puno ljubavi kroz svoje pjesme ali i iznenađenja koje očekuju sve one koji dođu u zagrebačku Arenu. Dino Merlin je u Bosni i Hercegovini glazbenik koji uživa kultni status, njegovo glazbeno stvaralaštvo dio je kulturne povijesti bosanskohercegovačkih naroda ali i povijest ex jugoslavenskih naroda. Dvadeset sedam godina karijere, deset autorskih albuma, dva puta je predstavljao svoju zemlju na Eurosongu, sve su to podatci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr