Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

San Pellegrino iznjedrio himnu festivala

San Pellegrino iznjedrio himnu festivala 

Ni deset dana nakon prvog Umaškog San Pellegrino Beach Festivala ne jenjavaju odlične reakcije publike i sve pohvale domaćih i međunarodnih glazbenika koji su na njemu nastupili. Kako bi se sjećanje na dobar provod što duže zadržalo organizator je odlučio izdati službenu himnu festivala, a brojni izvođači odlučili su je remiksirati.

Opširnije...

Dj zvijezde u Aquarius stigle privatnim avionima

Dj zvijezde u Aquarius stigle privatnim avionima 

Afrojack nakon osvojenog Grammyja postao zahtjevniji: tražio luksuznu vilu, krevet od najmanje 2.2 metra te Mercedes S500. Aquariusov festival Moonsplash koji je završio sinoć ( 14.- 16.8. ) nakon tri dana potpune party ludnice koja se odvijala na plesnom podiju kluba u njegovoj ljetnoj destinaciji – popularnoj plaži Zrće ugostio je jedne od trenutno najvećih DJ zvijezda na elektronskoj sceni. Headlineri festivala Afrojack, Benny Benassi i Fedde le Grand uživali su u noćnim te dnevnim after partyjima, jednako razuzdano  kao i stotine posjetitelja koje su prodefilirale klubom u posljednja tri dana i noći. Šampanjac je tekao u potocima, a uvaženi gosti su se kroz noć u potpunosti otkačili, družili s gostima i plesali sve do „fajrunta“.

Opširnije...

Večernjaku zbog krađe opomena teška 150.000 kn

Večernjaku zbog krađe opomena teška 150.000 kn 

Epilog prepisivanja otkrića iz knjige "KONDO KONDO". Tekstom o Monaco apartmanima Kostelića i Ljubičića, u susjedstvu Lepe Brene i Carmen bin Laden, moglo bi se pozabaviti i hrvatsko Državno odvjetništvo. Zagrebački odvjetnik Emil Havkić podnio je 10. kolovoza o.g. Opomenu pred tužbu nakladniku Večernjeg lista. Epilog je to povrede autorskih prava Irene Divković Milanović, odnosno prepisivanja tema iz knjige "KONDO KONDO". Naime, uredništvo Večernjeg lista od autorice knjige tražilo je podatke o nekretninama poznatih hrvatskih sportaša u Monacu.

Opširnije...

Organizator festivala najavio vjenčanje

Organizator festivala najavio vjenčanje 

Kad je organizator San Pellegrino Beach Festivala koji se ovo ljeto održava 19. i 20. kolovoza u Umagu obećao još iznenađenja nismo ni slutili da je u pitanju vjenčanje i to baš njegovo. No slagalica se složila i jedna dugoodišnja ljubavna priča svoj službeni nastavak dobit će upravo na prvom izdanju ovog open air festivala.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr