Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Klapa Rišpet rasprodala Lisinski 40 dana prije koncerta

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, rasprodala je svoj prvi veliki zagrebački koncert, u dvorani Vatroslava Lisinskog, 26.02.2019., te je radi iznimno velikog interesa publike zakazan još jedan koncert 27.02.2019. Svi ljubitelji klapske pjesme imat će priliku uživati u prekrasnoj večeri za pamćenje, prepunoj emocija i dalmatinske glazbe. Neke od njihovih najpoznatijih pjesama kao što su 'Kad je pošla ća', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Fališ mi', 'Prsti zapleteni', 'Samo njoj ću pivat', 'Šapnut ću ti tajnu', samo su neke od skladbi uz koje su se rodile mnoge ljubavi, uz koje su se otplesali prvi plesovi, stvorila prijateljstva i najljepše uspomene.

Opširnije...

Prvi hip-hop festival u planinama - Fresh Mountain!

Tim koji stoji iza popularnog Fresh Island festivala, odlučio je svojim posjetiteljima ponuditi nešto drugačiju zabavu - zimski urbani festival na snijegu. Prvo izdanje Fresh Mountain festivala održat će se u francuskim Alpama, u skijalištu Les Orres, od 09. do 15. ožujka ove godine. Uz uživanje u zimskim sportovima, izvođači koji će grijati atmosferu na premijernom izdanju festivala su B Young, Not3s, DJ Luck i MC Neat, Tim Westwood i DJ Semtex.

Opširnije...

Mike & Me - dugoočekivano osvježenje na glazbenoj sceni

Pravo je vrijeme za jedno odlično glazbeno osvježenje! Hrvatski DJ i producent Mike & Me predstavlja najnoviji singl Feel Your Love, koji svojim zaraznim ritmom poziva na plesne podije i s kojim kreće u pohod na top ljestvice. Da ovaj mladi DJ i producent misli ozbiljno, govori i podatak da je u pripremi još jedan singl koji će uskoro izdati za veliku svjetsku izdavačku kuću Armada Music, koja će mu zasigurno otvoriti vrata u svijet onih najvećih.

Opširnije...

Zaplešite na lude dance ritmove na velikom plesnom maratonu

Dance is back! Zaplešite na lude dance ritmove na velikom plesnom maratonu uz dance kraljice I Bee i Mineu i posebnog gosta Dreleta! Nakon novogodišnjih gozbi razgibajte nožice i skinite koje kilicu uz najveće dance hitove.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr