Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Kostrena postaje ljetno odredište vrhunske zabave

Kostrena se priprema za nikad luđe ljeto. Obalna šetnica i njezine plaže od 19. lipnja do 31. kolovoza postaju velika pozornica i nezaobilazno mjesto dobre zabave. Uz Turističku zajednicu Općine Kostrena, Općinu Kostrena, Centar kulture Kostrena i KD Kostrena, u organizaciji sudjeluju i brojni ugostiteljski objekti koji su za Ljeto u Kostreni pripremili izvrstan i raznovrstan program za različite ukuse i uzraste koji će potrajati sve do kraja kolovoza.

Opširnije...

U Echo Club po partiju biljara, pikada ili stolnog nogometa!

Riječka oaza zabave, Echo Lounge Club Rijeka, nedavno je u potpunosti obnovio svoj prvi kat i ponudio svojim gostima mnoštvo zabavnog sadržaja. Zabavite se s ekipom u ugodnom ambijentu kluba, uz pokoju partiju biljara, pikada ili stolnog nogometa dugo u noć.

Opširnije...

Prefine slastice kao sjajan novitet u ponudi Takenoko Bara

Pred nekoliko mjeseci, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu, u Centru Cvjetni, svoja vrata otvorio je Takenoko Bar. Ova šarmantna barska ekspozitura popularnog istoimenog japanskog restorana u trenu je zadobila brojne simpatije šire publike i postala omiljeno okupljalište brojnih Zagrepčana. Takenoko Bar od samog je početka postavio ljestvicu visoko, s ciljem da svojim gostima ponudi nešto zanimljivo, svježe i drugačije.

Opširnije...

Priprema za ljeto nikad nije bila učinkovitija

Stiglo je ljeto, a samim time i činjenica da svatko od nas nosi nešto laganiju odjeću. Htjeli to mi ili ne, nismo uvijek u mogućnosti odlaziti sami na zabačene plaže već upravo suprotno, mnoge su oči uprte u nas i naš 'summer body' - kojem ova situacija u kojoj se cijeli svijet našao, definitivno nije išla na ruku. Dobra je vijest da još uvijek ima vremena za preokrenuti stvari u našu korist. Moguće je riješiti se masnih naslaga, celulita, a u isto vrijeme i povećati vlastitu razinu energije.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr