Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Centar Gervais Opatija: Opatija Fight Night 11

Borilački spektakl "Opatija Fight Night" održao se je u subotu u klupskom prostoru Centra Gervais u Opatiji. Organizator najdugovječnije hrvatske profesionalne borilačke manifestacije Opatija Fight Night 11 je OFC agency.

Opširnije...

CineLady specijal 'One su bombe' rasprodao Cinestar

Nakon što su prošle obiteljska okupljanja za Božić, brojne ljubiteljice filmova sinoć su okupirale CineStar kina na specijalnoj novogodišnjoj CineLady projekciji i premijeri filma 'One su bombe'. Novogodišnja CineLady večer jučer je održana u CineStar kinima u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Sinoćnju žensku popularnu večer u kinu i projekciju jednog od najiščekivanijeg filmova sezone u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), nisu propustile niti Andrea Andrassy, Kristina Krepela, Josipa Pavičić, Borna Kotromanić, Karmela Vukov Colić te mnoge druge dame. Sve su posjetiteljice uživale u osvježavajućem piću dobrodošlice, a svaka je dobila brojne poklone, za koje su se pobrinuli Nivea, Mentos, Nescafé te magazin Miss 7. Catering Muring, pobrinuo se za tortu iznenađenja i macaronse, a Ferrero Rocher je u novogodišnjem stilu postavio slatki bor.

Opširnije...

Predstavljen novi Land Rover Defender

Tvrtka Auto Benussi d.o.o., jučer je na svečanom druženju za medije predstavila novi Land Rover Defender, automobil od čijih performansi definitivno zastaje dah. U proteklom razdoblju, tvrtka Auto Benussi je postala ambasador kvalitete brendova koje zastupa, koja uvijek teži najvišim standardima i najboljoj kvaliteti. Najbolji dokaz tome je i nedavno otvoren prodajno-servisni centar Jaguar Land Rovera, koji je već neko vrijeme oaza ljubitelja ova dva branda.

Opširnije...

Giannijeva glazbena Božićna bajka oduševila sve prisutne

Prosinac je stigao na velika vrata, a Zagreb je, poput mnogih svjetskih metropola, već od prvog dana blagdanskog mjeseca ukrašen šarolikom rasvjetom i božićnim jelkama, a adventska događanja preplavila su centar i privukla mnoštvo građana da izađu iz svojih domova i osjete Čaroliju Adventa. A upravo se pod tim nazivom sinoć u zagrebačkom HNK održao dugo iščekivani božićni koncert, za koji se već danima tražila karta više. Naime, početak Adventa simbolično je obilježio jučerašnji veliki koncert Ive Gamulina Giannija, koji se održao povodom jubilarne 20. godišnjice njegove karijere.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr