Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Zagreb

Arena Zagreb - Massimo - 05.11.

Koncert života, kruna karijere, apsolutni trijumf glazbene raskoši jednog od najvećih. Na sve ove načine, ali i puno više može se opisati dugoočekivani koncert neponovljivog Massima koji je sinoć pred prepunim auditorijem održan u Areni Zagreb. Spektakularnu večer čast je imao otvoriti zbor Concordia Discors pod ravnanjem dirigenta Lobela Filipića koji je u prekrasnom aranžmanu Brune Urlića izveo Massimove pjesme "Bilo gdje" i "1000 ljudi". Osjećaj iščekivanja proširio se ispunjenom dvoranom, a uskoro ga je zamijenio usklik oduševljenja kada se na pozornicu popeo protagonist večeri - Massimo.

Opširnije...

Lauba Zagreb - Dia de los muertos - 31.10.

Dia de los muertos definitivno je najbolji hrvatski halloween doživljaj. Više od dvije tisuće rasplesanih gostiju uživalo je na tradicionalnom BSH eventu u zagrebačkoj Laubi. Nizozemska DJ zvijezda Joris Voorn, te domaće snage Aldo Moro i Pablo Panda, uz izvrsnu produkciju podigli su ljestvicu zabave u Hrvatskoj na viši nivo. Danima se pripremalo za ovaj događaj koji je postao svojevrsna galerija likova iz naše mašte. Na plesnom su se podiju tako mogli susresti superman, svećenik, liječnici, ali i replika Kim Kardashian s Met Gale.

Opširnije...

Jellyfish In Space Zagreb - Proslava 3. godišnjice - 14.10.

Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima. Popularne zagrebačke gastro oaze omiljena su okupljališta onima koji vole uživati u dobrom zalogaju i ugodnom ambijentu. Iz godine u godinu ponuda istih se povećava, pogotovo kada je riječ o gradu Zagrebu koji se uvrstio među top deset europskih gastro destinacija. Među brojnim mjestima koja se razlikuju ponudom jela, posebno se ističe Jellyfish In Space, food & cocktail bar.

Opširnije...

Hala Zagreb - We Love Sound - 23.09.

DJ zvijezde Loco Dice, Indira Paganotto, Archie Hamilton svojim su nastupima razvedrili početak jeseni u Zagrebu. Spoj vrhunske glazbe, zvuka, scenografije i višesatnog plesa u zagrebačku su HALU donijeli pravi svjetski spektakl koji je više od tisuću oduševljenih posjetitelja iz Hrvatske i regije ostao u najljepšem sjećanju.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr