Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Zagreb

Medvedgrad - Grupa Silente - 02.07.

Koncert grupe Silente održan na rasprodanom Medvedgradu ispred tisuću ljubitelja ove dubrovačke rock grupe dugo će se pamtiti. Krcat prostor tvrđave oduševljeno je dočekao jedan od najbrže rastućih bendova regije koji je ovim putem predstavio novi album. Bio je ujedno ovo i posljednji događaj proljetno - ljetnog dijela novog projekta "Iznad Zagreba" na kojem su također održani BHS partiji, koncert Ansambla LADO i Jazziana Croatica Borne Šercara, Lolipop, Complex, radionice Školske knjige i brojni drugi sadržaji. Centar za posjetitelje Medvedgrad pokazao se kao izvrsna lokacija u toplim danima za brojna događanja.

Opširnije...

Ritz Club Zagreb - Red Light District - 24.06.

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja uz večer nazvanu Red Light District. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu. Za vruću glazbu na plesnom podiju zadužen je bio DJ Dancho.

Opširnije...

Hotel Esplanade - 2. rođendan podcasta Ane Radišić - 21.06.

Zagrebački Hotel Esplanade, točnije Oleander terasa, u utorak navečer vrvjela je pozitivnom atmosferom, najboljom glazbenom podlogom i brojnim gostima koji su slavili drugi rođendan podcasta Ane Radišić. Kad je 2020. godine, u jeku pandemije, televizijska voditeljica i urednica te kreativna producentica Ana Radišić krenula s vlastitim podcastom točno na prvi dan ljeta, htjela je kroz svoje goste gledateljima otkriti inspirativne i zanimljive priče osoba iz javnog i društvenog života.

Opširnije...

Gallery Club Zagreb - Balkanske noći - 18.06.

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'Balkanske noći'. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama u nastavku.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr