Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Zagreb

Marquee The Garden Brewery - Defected Zagreb - 05.05.

Dvije tisuće gostiju iz cijelog svijeta plesalo je na prvom Defected Zagreb eventu. Jedan je ovo od četiri događaja, koliko ih ovaj poznati svjetski brend ove godine organizira u Hrvatskoj. Britanska DJ-ica Sam Divine i njeni kolege Darius Syrossian, Prunk te domaće snage Elena Mikac i Tom Bug priredili su zabavu koja je u Marquee @ The Garden Brewery započela već sa zalaskom sunca. Za ovu prigodu posebno instaliran Marquee bio je na visokom produkcijskom nivou.

Opširnije...

Ritz Club Zagreb - White not?: Subota - 15.04.

Subota je u Ritz Clubu u Zagrebu donijela nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Opširnije...

Zagrebački Velesajam - Honey Dijon - 15.04.

Na najbolji mogući način započela je sezona velikih proljetnih glazbenih događanja. Jedna od najpopularnijih DJ-ica današnjice na Zagrebačkom je Velesajmu odsvirala set za pamćenje na prvom ovogodišnjem BSH eventu. Oko četiri tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta uživalo je u zaraznoj house i techno glazbi.

Opširnije...

Ritz Club Zagreb - White not?: Petak - 14.04.

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr