Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

San Pellegrino Beach Festival

San Pellegrino Beach Festival

Odličnim groovy tulumom u zagrebačkom Maraschinu uz nastup britanskog Soopasoula najavljeni su prvi izvođači drugog umaškog San Pellegrino Beach Festivala koji će se održati od 28. do 30. lipnja. Prošlu godinu pamtimo po premijernom nastupu legendarnog Dimitrija From Paris, Jamie Lewisa, Smoove & Turrella, te mnogih drugih. Ove godine najavljuje se izvrstan program s tridesetak bendova i DJ-a iz cijelog svijeta. San Pellegrino se još jednom nameće i potvrđuje svoj glazbeni pravac drugačijim od svega što smo naučili gledati i slušati u Hrvatskoj.

Opširnije...

Valentinovo u restoranu Kaptolska klet

Valentinovo u restoranu Kaptolska klet

U poznatom zagrebačkom restoranu Kaptolska klet  za ovogodišnju proslavu Dana zaljubljenih, sve goste željne starog zagrebačkog štiha očekuje atmosfera stoljetne tradicije ovog gastronomskog okupljališta i kreativne gastronomske delicije MasterChefa Matije Nikolića, koji će za sve posjetitelje i uzvanike na Dan zaljubljenih osmisliti posebne ljubavne menije.

Opširnije...

Nina Badrić pjeva zaljubljenima u Čakovcu

Nina Badrić pjeva zaljubljenima u Čakovcu

Glazbena diva Nina Badrić usporedno se za nastup na Eurosongu u Azerbejdžanu, gdje će predstavljati Hrvatsku, priprema i za nastup u Čakovcu, gdje će 11. veljače pjevati za sve zaljubljene. Nina se posebno veseli ovom koncertu i priprema za njega, jer upravo iz Čakovca kreće njena nova koncertna turneja, kojom će širom Hrvatske i regije promovirati svoj novi album NeBo. Njen novi album osvaja slušatelje diljem regije, a prvi singl “Dat' će nam Bog” već je zauzeo prva mjesta na mnogim glazbenim top ljestvicama.

Opširnije...

Kings of Strings stižu u Zagreb i Split

Kings of Strings stižu u Zagreb i Split

Gitarski trio "Kings of Strings", supergrupa koju čine Tommy Emmanuel, Stochelo Rosenberg i Vlatko Stefanovski sigurni smo, uspješan pohod na Balkan započet će na Guitar Art Festivalu u beogradskom Sava Centru. U Zagrebu će nastupiti 20. ožujka u KC Dražena Petrovića, a 22. ožujka u splitskoj Spaladium Areni. Turneju dalje nastavljaju u Skopju, Sofiji, Istambulu, Bukureštu, a posjetit će Sarajevo i Maribor.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr