Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Wendy Robin zapalila Revelin

Wendy Robin zapalila Revelin 

Karipska dance pjevačica Wendy Robin svoj je prvi koncertni nastup na europskom tlu prije nekoliko dana održala u Dubrovniku, gdje je nastupila kao zvijezda večeri na godišnjici popularnog Culture Cluba Revelin. Nakon jugoistočne Azije i nanizanih uspjeha na tom tržištu, svoju europsku karijeru započela je upravo spektakularnim showom u Dubrovniku, a nastupila je uz DJ Pullyja, poznatog dubrovačkog DJa i u pratnji sjajnih plesačica pod vodstvom Nine Bunjevac.

Opširnije...

Marko Grubnić - Moje najdraže blogerice

Marko Grubnić - Moje najdraže blogerice

Modni mačak odlučio je promociju nove, Gossip by Marko Grubnić blagdanske kolekcije napraviti na nešto drugačiji način pa je snimio kampanju s 4 blogerice odjenuvši ih u blještave kombinacije idealne za blagdanske proslave koje nas očekuju krajem svake godine. Ako želite zabljesnuti, u pravom smislu riječi, u „najluđoj noći u godini“ ova je kolekcija pravi pogodak za vas!

Opširnije...

Udruga ljubitelja čokolade Opatija

Udruga ljubitelja čokolade Opatija

Opatija je, od večeras, domaćin podružnice Rijeka – Opatija, Udruge ljubitelja čokolade, što je nastavak suradnje započete na ovogodišnjem Festivalu čokolade, a između Udruge kao službenog partnera Festivala i organizatora manifestacije: Grada Opatija, TZ Grada Opatija i tvrtke Thorax Promotion.

Opširnije...

Božićna šetemana u Matuljima

Božićna šetemana u Matuljima 

Matulji će tradicionalno svojim građanima i njihovim gostima prirediti “Božićnu šetemanu”, tjedan kojeg će obilježiti brojna događanja kao i prigodni sajam, a u organizaciji Općine Matulji. Od 18. pa sve do 24. prosinca, svakodnevna će događanja zasigurno privući publiku svih generacija, a tradicionalni sajam na području ispred zgrade Općine ponudit će bogat i raznovrstan asortiman prozivoda poduzetnika s područja Općine Matulji.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr