Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Božićna šetemana u Matuljima

Božićna šetemana u Matuljima 

Matulji će tradicionalno svojim građanima i njihovim gostima prirediti “Božićnu šetemanu”, tjedan kojeg će obilježiti brojna događanja kao i prigodni sajam, a u organizaciji Općine Matulji. Od 18. pa sve do 24. prosinca, svakodnevna će događanja zasigurno privući publiku svih generacija, a tradicionalni sajam na području ispred zgrade Općine ponudit će bogat i raznovrstan asortiman prozivoda poduzetnika s područja Općine Matulji.

Opširnije...

Mjesec otvorenih vrata argentinskog tanga

Mjesec otvorenih vrata argentinskog tanga 

Tango nije samo ples. On je životni stil. On je poseban, bezvremenski i vječan... Širi se desetljećima, kontinentima, državama i ljudima! Tango je unikatna kultura, bogat poviješću, uzbudljiv i kontroverzan, strastven i misteriozan... I sa svakom pjesmom, sa svakim plesom, privlači te k sebi sve jače čineći da želiš biti njegov dio sve više i više...

Opširnije...

Slušateljica Marija Ganula Dinu Merlina

Slušateljica Marija Ganula Dinu Merlina 

'Ovo je prekrasna noć, najljepša u ovoj godini. Tako se lijepo osjećam, kao da letim', rekao je u ponedjeljak Dino Merlin u eteru Narodnog radija. Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', Dini je suze na oči izmamila priča o samohranoj majci s petero djece, kojoj su snagu kroz život dale Merlinove pjesme. O hrabroj gospođi Katici, dirljivo pismo napisala je njena kćerka Marija.

Opširnije...

U Beču otvorena prva škola seksa

U Beču otvorena prva škola seksa 

Prva međunarodna škola seksa otvorena je u Beču, a školarina za pohađanje jedne godine iznosi oko 2.000 eura. Ova škola uči svoje đake kako da budu bolji ljubavnici, prenose strani mediji. Direktorica škole Šveđanka Ylva-Maria Thompson rekla je da se nitko mlađi od 16 godina ne može upisati i da je ovo prva škola primijenjene seksualnosti. Nastava će se održavati u dvorcu iz 18. st. koji je za potrebe škole preuređen i visoko tehnološki opremljen. Učenici će živjeti u domu u kojem će biti i djevojke i mladići, bez podjele, gdje će obavljati svoje domaće zadatke.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr