Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

5. Riječke stepenice

5. Riječke stepenice 

Modna revija večernjih haljina i odijela renomiranih modnih kuća i dizajnera 5. Riječke stepenice, održati će se 26. kolovoza u 20:30h na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Kolekcije jesen/zima na najvećoj modnoj manifestaciji u regiji u prelijepom ambijentu kamenih stepenica u centru grada predstaviti će: RIO, Gena, Varteks, Lurex, Martin Arbanas, Vesna Sposa, Callegari, Marijana Hero, Eni Surian, Milena Kapetanović-Peperoncina design, Andrea Anić, Petra Fledrović, očna optika Ghetaldus Rijeka, kožna galanterija Galko i dizajnerica Iva Srok Tucić sa kolekcijom nakita.

Opširnije...

Đorđe Balašević zapalio Pulu

Đorđe Balašević zapalio Pulu 

Točno godinu dana nakon početka hrvatske turneje "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour ", koja je posebnim dvodnevnim konceptom spojila koncert ovog izuzetno popularnog autora i premijeru Balaševićevog redateljskog prvijenca, filma "Kao rani mraz", ovaj specifični event je doživio veliko finale u Puli.

Opširnije...

Đorđe Balašević Panonska mornarica

Đorđe Balašević Panonska mornarica 

Sve je započelo u Opatiji, točno prije godinu dana, kada je svojim koncertom i hrvatskom premijerom filma "Kao rani mraz", Đorđe Balašević započeo turneju koja je obilježila proteklu i ovu godinu. Nakon Opatije i jednog doista posebnog vikenda, Balaševića i njegovu Panonsku mornaricu su ugostili Osijek, Split i Zagreb. I cijeli  "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2010" protekao je u posebnom ozračju, kada su vikendi bili u znaku omiljenog autora, njegovih skladbi i njegovog filma.

Opširnije...

Snimite video spot za pjesmu Zovi me Erika

Snimite video spot za pjesmu Zovi me Erika 

I Bee - Ivana Banfić i Croatia Records pozivaju sve kreativce da osmisle video spot za Ivanin novi singl Zovi me Erika! Ako ste talentirani "filmaš" koji traži priliku za promociju, ali i dobru zaradu, mi vam je nudimo! Zovi me Erika novi je singl I Bee te pjevačica poziva sve zainteresirane da osmisle i režiraju video spot koji će postati službeni spot za pjesmu.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr