Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Kalendar mog djetinjstva

Kalendar mog djetinjstva 

Sve su bliži dani kada će obožavatelji Đorđa Balaševića ponovno "sjediniti" zajedno sa svojim omiljenim autorom. Podsjetimo, publika će moći uživati u „Kalendaru mog djetinjstva“ - Ðoletovom zanimljivom, toplom i slikovitom pripovijedanju o svom odrastanju i djetinjstvu, ali isto tako i istančanom glazbenom repertoaru ovog vrsnog kantautora u pratnji pijanista, prof. Aleksandra Dujina i to na dva doista posebna lokaliteta.

Opširnije...

Youtube celebrity i gurme

Youtube celebrity i gurme 

U sklopu Istria Gourmet Festivala na 22. ATP Studena Croatia Openu u Umagu održana je gala večera posvećena udruzi mladih restoratera Europe ''Jeunes restaurateurs d'Europe'' (JRE). Udruga okuplja vlasnike europskih restorana u dobi od 23 do 37 godina koji njeguju tradiciju kvalitetne gastronimije, pod motom „Talent i strast.“ Svoje su specijalitete predstavili hrvatski gourmet restaurant San Rocco i austrijski restoran Steira Wirt. Uz vrhunska jela, kao što su istarska fantazija (škamp, lardo, skuta i gazpaccio) ili smuđ iz jezera Neusiedles s ječmom, telećom glavom i rotkvicom, poslužena su vina poznatog istraskog vinara Ivice Matoševića.

Opširnije...

Madonnin najdraži DJ 06.08. u Novalji

Madonnin najdraži DJ 06.08. u Novalji 

Timo Maas, najpoznatiji i najomiljeniji inženjer telekomunikacija na svijetu, nakon Bosne i Hercegovine dolazi zapapriti 6.8. i ljeto u Novalji u sklopu Moon & Rocks Festivala. Renomirani njemački DJ počeo je sa 17 godina puštajući glazbu na prijateljevom tulumu, a danas je iza njega je 25 godina uspješne DJ karijere i preko tisuću nastupa širom svijeta miksajući razne kombinacije plesne glazba i stvarajući savršenu atmosferu i energiju gdje god se pojavi.

Opširnije...

Teška industrija kreće na turneju

Teška industrija kreće na turneju 

Nakon što su uspješno promovirali svoj novi album „Bili smo raja“ u Zagrebu, Teška industrija započinje s ljetnom turnejom po Hrvatskoj, a priprema i veliku promociju albuma u Sarajevu! Ivicu Propadala, Vedada Hadžiavdića i Leu Mijatović zajedno s bendom očekuje vruće radno ljeto, jer je novi album Teške industrije „Bili smo raja“ doista pobudio ogromno zanimanje publike širom regije zbog originalnih i rockerskih obrada hitova sarajevske pop-rock škole koji su objedinjeni na ovom glazbenom izdanju.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr