Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Zdravko Čolić u Areni Zagreb

Zdravko Čolić u Areni Zagreb

Neprikosnoveni šarmer nevjerojatnih glasovnih mogućnosti i ime koje traje desetljećima, prvo je na što pomislimo kada se spomene Zdravko Čolić. Nemoguće je nabrojati sve hitove ovog glazbenika i sigurno bi njihovo preslušavanje trajalo danima. Svi znamo, ali baš od riječi do riječi, pjesme "Ti možeš sve, al' jedno ne", "Stanica Podlugovi", "Produži dalje" i pjesmu koju bi Čola mogao nazvati autobiografskom "Pjevam danju pjevam noću“. Čolina pjesma “Ti si mi u krvi“ slovi kao evergrin i jedna od najboljih pjesama uopće nastalih na našim prostorima.

Opširnije...

Maškarani Kampus

Maškarani Kampus

U matuljskoj kavani “Marijana” danas je predstavljeno ovogodišnje izdanje Maškaranog kampusa, Regionalnog Pusnog Centra, jednog od najveselijih maškaranih mjesta na području Liburnije, a i šire. Kako je rečeno na prezentaciji, ovogodišnje izdanje Kampusa trajat će punih pet subota, a sav maškarani svijet će moći uživati u svemu onom što je ovo mjesto i učinilo tako popularnim. Kako je naglasio direktor tvrtke Thorax g. Ivan Črnjarić, Kampus će i ove godine zasigurno biti mjesto gdje će se okupljati maškarani svijet iz cijele regije, a već sada veliki interes vlada u Istri, odakle su i proteklih godina dolazile brojne maškare.

Opširnije...

U minuti poništava pijanstvo i mamurluk

U minuti poništava pijanstvo i mamurluk

Zamislite tabletu koja bi vas instantno mogla otrijezniti bez obzira na to koliko ste alkohola konzumirali, ili koja bi vas mogla izliječiti od mamurluka samo nekoliko minuta nakon što ste je popili. Zvuči nemoguće? Više nije! Ljubitelji alkohola, veselite se! Znanstvenici tvrde kako će uskoro početi s ljudskim ispitivanjem 'protuotrova za alkohol', koji bi uskoro mogao liječiti pijanstvo i mamurluk.

Opširnije...

Nina Badrić odlazi na Eurosong

Nina Badrić odlazi na Eurosong

Nina Badrić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2012. godine. Ove godine za 20. rođendan Dore, HRT se odlučio na direktni poziv jednome izvođaču da sa svojim autorskim timom ponudi pjesmu za Eurosong 2012.u glavnome gradu Azerbajdžana, Bakuu. Koncept Dore i sam izbor izvođača podržan je i od Instituta hrvatske glazbene industrije i glazbenih udruga. Dora će se održati početkom ožujka. Programski koncept predviđa dvije večeri. U prvoj ćemo se prisjetiti svih pobjednica Dore unazad 19 godina i dati gledateljima da glasuju za svoju naj Doru, a u drugoj slijedi posebnan show sa Ninom gdje će se gledateljstvu prvi puta predstaviti pjesma koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr