Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Novo carstvo uplovilo u splitsku Gradsku luku

Novo carstvo uplovilo u splitsku Gradsku luku 

Split će 16. studenog u trajektnoj luci napokon otvoritivrata svog novog carstva. Imperium je ekskluzivni restoran, lounge bar i klub koji će izgledom, udobnošću, dobrim izborom hrane i pića i najbitnije kvalitetnim odabirom glazbe privući šire slojeve društva. Prozračan impozantan ugostiteljski objekt svoje ime opravdat će veličinom od dvije tisuće četvornih metara, modernim uređenjem s restoranima na više razina te unutarnjim i vanjskim lounge barovima koji će se u noćnim satima pretvarati u klub, ali i ponudom kako u gastro tako i u glazbenom smislu.

Opširnije...

Rozga u Novskoj pred više od 3000 obožavatelja

Rozga u Novskoj pred više od 3000 obožavatelja 

Na sinoćnjem velikom koncertu kraljice hrvatske estrade JELENE ROZGE održanom u Športskoj dvorani u Novskoj tražila se karta više. Na ulaz se čekalo 2 sata, a ispred ulaza u dvoranu ostalo je nešto manje od 1000 obožavatelja koji fizički više nisu stali u dvoranu. Tradicionalna manifestacija "Lukovo u Novskoj", u sklopu koje je nastupila i Rozga, jedna je od najstarijih manifestacija u Hrvatskoj. Ove godine tema Lukova, uz sva kulturna i zabavna događanja, bila je prikaz života s kraja 19. i poč. 20. stoljeća te urbanizacija Grada Novske.

Opširnije...

Izabrani Miss i Mister turizma Hrvatske

Izabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 

Na prepunom Trgu Forum ispred Augustovog hrama u Puli održan je jubilarni 10. izbor Capsiplex Miss i Mister turizma Hrvatske za Miss i Mister turizma svijeta. Na izboru koji su vodili Vlatka Pokos i vlasnik licence izbora Miss i Mister turizma Boris Kosmač nastupili su Alka Vuica, Minea, Bojan Jambrošić i Marina Tomašević. Nova Miss turizma Hrvatske je osamnaestogodišnja Viktorija Jug iz Ludbrega, a mister dvadesetčetverogodišnji Klemen Priselac iz Karlovca.

Opširnije...

Perpetuum Jazzile u Zagrebu

Perpetuum Jazzile u Zagrebu 

Hrvatska publika nama je posebno draga, želimo si samo dobrih emocija na koncertu, međusobne magične energije i ako će biti naša zajednička vokalna ekstaza barem djelomično takva, kakva je bila na vašem spektakularnom gostoprimstvu Perpetuum Jazzile na koncertu u šestom mjesecu na Cvjetnom trgu, Lisinski će se jako jako tresti!

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr