Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Program Rujanfesta 2011.

Program Rujanfesta 2011. 

Zagrebački Bundek još će jedne godine postati poprište dobre zabave i izvrsne gastronomije zahvaljujući Rujanfestu koji će se održati od 15. do 25. rujna. Rujanfest je jedini festival domaće glazbe i hrvatske gastronomije u Hrvatskoj. Događa sa na Bundeku sredinom rujna svake godine traje sve duže i svake godine ima sve više posjetitelja.

Opširnije...

Cable Krk Jam 2011

Cable Krk Jam 2011 

Wakeboard centar "Cable Krk" u Puntarskoj uvali na otoku Krku po drugi puta bio je domaćin sportsko zabavnog spektakla "Cable Krk Jam" od 9. do 11. rujna 2011. Okosnica događanja je međunarodno cable wakeboard i wakeskate natjecanje praćeno crtanjem graffita i gostovanjima renomiranih DJa i hip hop izvođača iz regije.

Opširnije...

Placido Domingo u Areni Zagreb

Placido Domingo u Areni Zagreb 

Placido Domingo jedan je od najpoznatijih tenora i najmarljivijih glazbenika svog vremena. Placido je: „Najveći operni umjetnik modernog doba“, kako piše britanski "The Guardian". Poznat je po svom jedinstvenom, dramatičnom glasu s rasponom od više od četiri pune oktave. Sa 130 opernih uloga u svom repertoaru, pjevao je u više uloga nego ijedan drugi umjetnik u povijesti.

Opširnije...

Odabran novi video spot I Bee Zovi me Erika

Odabran novi video spot I Bee Zovi me Erika 

I Bee - Ivana Banfić i Croatia Records krajem srpnja raspisali su internetski natječaj u kojem su pozvali sve kreativce da osmisle video spot za najnoviji singl Zovi me Erika. Sudionici natječaja mogli su animirati, koristiti svoje postojeće ili nove snimke ili pak materijale s I Bee Facebook i Twitter profila. Sve je bilo prepušteno njihovoj mašti!

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr