Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

U minuti poništava pijanstvo i mamurluk

U minuti poništava pijanstvo i mamurluk

Zamislite tabletu koja bi vas instantno mogla otrijezniti bez obzira na to koliko ste alkohola konzumirali, ili koja bi vas mogla izliječiti od mamurluka samo nekoliko minuta nakon što ste je popili. Zvuči nemoguće? Više nije! Ljubitelji alkohola, veselite se! Znanstvenici tvrde kako će uskoro početi s ljudskim ispitivanjem 'protuotrova za alkohol', koji bi uskoro mogao liječiti pijanstvo i mamurluk.

Opširnije...

Nina Badrić odlazi na Eurosong

Nina Badrić odlazi na Eurosong

Nina Badrić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2012. godine. Ove godine za 20. rođendan Dore, HRT se odlučio na direktni poziv jednome izvođaču da sa svojim autorskim timom ponudi pjesmu za Eurosong 2012.u glavnome gradu Azerbajdžana, Bakuu. Koncept Dore i sam izbor izvođača podržan je i od Instituta hrvatske glazbene industrije i glazbenih udruga. Dora će se održati početkom ožujka. Programski koncept predviđa dvije večeri. U prvoj ćemo se prisjetiti svih pobjednica Dore unazad 19 godina i dati gledateljima da glasuju za svoju naj Doru, a u drugoj slijedi posebnan show sa Ninom gdje će se gledateljstvu prvi puta predstaviti pjesma koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

Opširnije...

Poskupljuju cigarete

Poskupljuju cigarete

Poskupljenjem cigareta brojne su zemlje drastično smanjile broj pušača, pa takav potez liječnici očekuju i od novog ministra, koji je i ranije naglašavao da je za oštriju verziju Zakona o zabrani pušenja, te isticao da ga treba provoditi u potpunosti. Kada je prije četiri godine Ministarstvo zdravstva ublažilo Zakon o zabrani pušenja, danas novi ministar Rajko Ostojić vrlo je glasno isticao kao je on za oštriju verziju tog zakona, a u predizbornoj kampanji najavio je i da će jedan od njegovih glavnih poteza biti potpuna provedba tog zakona. Stoga se sada od njega puno očekuje u tom pogledu.

Opširnije...

Maškarani Kampus

Maškarani Kampus

Prošlogodišnja sezone maškara, ne samo na Liburniji već i šire, ostat će upamćene po jednom novom pristupu organiziranja maškaranih plesova i zabava – po Maškaranom kampusu, koji je smješten u matuljskoj industrijskoj zoni, nadomak Jušića i koji iz subote u subotu okuplja brojni maškarani svijet iz cijele regije. Thorax Promotion, kao organizator Maškaranog kampusa, za ovu godinu najavljuje još veselije i zabavnije subote, na istom prostoru.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr