Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Osvojite nagradu All inclusive Homo si teć

Osvojite nagradu All inclusive Homo si teć

Nagradna igra All inclusive Homo si teć promovira 11. riječki polumaraton i 16. utrku građana Homo si teć, a udružila je snage kako bi Rijeku predstavila i brendirala kao pravu turističku destinaciju. Nakon Riječkog karnevala, vrijeme je za još jednu tradicionalnu riječku manifestaciju. All inclusive Homo si teć nagradna igra pruža vam mogućnost doživjeti jedinstveno iskustvo sudjelovanja na zabavno-sportskoj manifestaciji Homo si teć. Dan je to kada se u Rijeci promovira trčanje, sportski način života i zdravlje.

Opširnije...

Za rukometaše izrađene najbolje naočale

Za rukometaše izrađene najbolje naočale

Ghetaldus tvornica i Hrvatska rukometna reprezentacija uspostavili su partnersku i prijateljsku suradnju te su za najbolje hrvatske rukometaše, izrađene najbolje hrvatske naočale. Direktor tvornice Ghetaldus Damir Kokanović i savjetnik za poslovnu izvrsnost Vlatko Kalapoš u četvrtak, 5. travnja u Varaždinu svim igračima i članovima stručnog stožera reprezentacije darovali su unikatne sunčane naočale kao znak podrške i suradnje.

Opširnije...

Springfestival: Nova imena i program

Springfestival: Nova imena i program

Još samo nekoliko tjedana preostaje do početka Springfestivala kojim će započeti festivalska sezona po cijeloj Europi. Vodeći festival elektronske glazbe održava se na impresivnim lokacijama u Grazu, UNESCO-ovom gradu svjetske baštine i UNESCO-ovom gradu dizajna.

Opširnije...

10. Seasplash najavljuje nove izvođače

10. Seasplash najavljuje nove izvođače

Uz već potvrđene legende britanske glazbene scene Dreadzone, Ruts DC i Vibronics, na desetogodišnjici Seasplash festivala koji se održava od 19. do 22.07. na Tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule će nastupiti i veteran UK duba Jah Free, poznati poljski reggae dub bendovi: Paprika Korps i Ragana, francuski veseljaci Joke, te hrvatski sastavi: Brain Holidays, Dubble i Digitron Sound System.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr