Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Kaptolska klet: Mjesec hrvatske kuhinje

Kaptolska klet: Mjesec hrvatske kuhinje

U zagrebačkom restoranu Kaptolska klet, u petak, 2. ožujka započinje gastronomsko-turistička manifestacija Mjesec hrvatske kuhinje u sklopu koje će svakog vikenda tijekom mjeseca ožujka gosti restorana moći uživati u delicijama iz različitih dijelova Hrvatske. Ovo je kulinarsko proputovanje kroz tradicionalne okuse domaćih jela osmislio šef kuhinje restorana Kaptolska klet Matija Nikolić, finalist prošlogodišnjeg kuharskog realityja MasterChef, a on će u Kapolskoj kleti svakog vikenda ugostiti i kolege kuhare finaliste i natjecatelje MasterChefa - Vedrana, Željanu, Robija i Srđanu!

Opširnije...

Nebo - hrvatska pjesma za Eurosong

Nebo - hrvatska pjesma za Eurosong

Nina Badrić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu je na Dori u izravnom prijenosu na HRT-u premijerno izvela "Nebo", pjesmu sa kojom će nas predstavljati u svibnju u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana. Izvedbu hrvatske pjesme koja je bila vrhunac Dore, najavila je urednica zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi. U jednosatnom showu nastupili su brojni izvođači, plesači i predstavnici susjednih zemalja na Eurosongu, među kojima su bili Maya Sar iz BiH, Kaliopi iz Makedonije, Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije. Veličanstveni show upotpunila je i Emilija Kokić, jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu.

Opširnije...

Grand finale Riječkog karnevala

Grand finale Riječkog karnevala

Jedan od najneizvjesnijih Riječkih karnevala do sada, obilježen odgađanjima programa, završio je kako je i red – spektakularno. Nakupljena energija eksplodirala je ove nedjelje na riječkom Korzu u bezbroj boja, likova, šaljivih komentara aktualnih događanja, maštovitih kreacija, a sve u režiji 97 karnevalskih grupa s oko 8.500 sudionika koji kroz cijelu godinu planiraju, šivaju kostime i grade alegorijska kola kojih je ove godine bilo čak 73. Oko 70.000 gledatelja rasporedilo se po cijeloj trasi već tradicionalno ne mareći previše za dosadnu kišicu koja je počela padati na polovici povorke i koja nikome nije uspjela pokvariti dobro raspoloženje.

Opširnije...

5.200 maškarica razveselilo Rijeku

5.200 maškarica razveselilo Rijeku

Dječja karnevalska povorka uspješno je odradila svoj novi termin i dokazala da je najbolji uvod u sutrašnju Međunarodnu povorku. 5.000 maškarica u 68 grupa pokazalo je svu raskoš svoje mašte, zašarenivši cijeli centar Rijeke, kao svojevrsna najava skorog proljeća. Ove su godine sudionici od 1,5 do 15 godina došli s cijelog područja Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije, a inozemni gosti ove su godine doputovali iz Preserja u Sloveniji.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr