Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Alergičan na nasilje

Alergičan na nasilje

Organizacija Ženska soba u subotu 10.03.2012. u sklopu nacionalne kampanje protiv nasilja nad ženama „Sigurno mjesto - U tri klika biraj život bez nasilnika“ organizirala je na zagrebačkom Cvjetnom trgu druženje s građanima te je zajedno s dizajnerom Ivicom Skokom predstavila prigodnu, aktivističku majicu „Alergičan na nasilje“ by Skoko, koju je za potrebe kampanje dizajnirao Ivica Skoko.

Opširnije...

Gotovo 50 izvođača potvrđeno na Springfestivalu

Gotovo 50 izvođača potvrđeno na Springfestivalu

Gotovo 50 izvođača potvrđeno na Springfestivalu u živopisnom Grazu. Jedan od vodećih glazbenih festivala vraća se 12. godinu za redom - Springfestival se održava od srijede 16. 5. do nedjelje 20. 5. 2012. Glavni izvođači su Modeselektor, Foreign Beggars, Format B i Drums Of Death koji nastupaju uživo, a u DJ setu nastupaju Cassius, Gilles Peterson, Vitalic, Toddla T, Skream & Benga, Maceo Plex, Boy8bit, Andrew Weatherall, DJ Hype + DRUGI koje ćemo potvrditi.

Opširnije...

Ivan Zak uskoro u Splitskom Hemingwayu

Ivan Zak uskoro u Splitskom Hemingwayu

Jedan od trenutno najpopularnijih i najtraženijih domaćih izvođača kojeg sumediji prozvali "princem estrade" Ivan Zak uskoro će održati svoj veliki koncert u Splitu. Mlada pjevačka zvijezda nastupit će u klubu Hemingway 30. ožujka s početkom u 23 sata. Nedavno je (na dan zaljubljenih) napunio malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova, a jednako dobru atmosferu priredit će i svojoj brojnoj splitskoj publici.

Opširnije...

Zdravko Čolić: Nisam spavao s tisuću žena

Zdravko Čolić: Nisam spavao s tisuću žena

Zdravko Čolić nikad iskreniji. Ljubav je smisao života. Nisam spavao s tisuću žena. Zdravko Čolić najavljuje tri sata odličnog provoda u zagrebačkoj Areni. Njegov koncert najbolja je preporuka za napuniti baterije pozitivnom energijom u susret proljeću. Popularni Čola osjeća veliku odgovornost i radost zbog skorašnjeg koncerta u Areni Zagreb. Koncert  Zdravka Čolića za Međunarodni dan žena 08.03.2012. otvara koncertnu sezonu u zagrebačkoj Areni. Neponovljivi hitovi u izvedbi neprikosnovenog šarmera ispunit će najveću dvoranu na našim prostorima.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr