Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Međunarodni festival podvodnog filma Bijeli lav

Međunarodni festival podvodnog filma Bijeli lav 

Od 14. do 18. rujna u Rovinju je održano drugo izdanje Međunarodnog festivala podvodnog filma „Bijeli lav“. U kategoriji od 17 filmova europskih i američkih autora, stručni je žiri u sastavu Dana Budisavljević (Hr), Dean Lalić (Hr) i Peter Lombar (Slo) nagrade dodijelio sljedećim filmovima.

Opširnije...

Fantastični Placido Domingo u Areni Zagreb

Fantastični Placido Domingo u Areni Zagreb 

Kulturni događaj godine, Placido Domingo uz pratnju Zagrebačke filharmonije, 21.10.2011. u Areni Zagreb. Koncert Placida Dominga nesumnjivo je najveći kulturni događaj u gradu Zagrebu, jedan od najpoznatijih tenora današnjice zaslužio je i vrhunsku glazbenu pratnju. Sa zadovoljstvom Vas obavještavam da će slavnog gosta na zagrebačkom koncertu glazbeno pratiti najbolji simfonijski orkestar u državi, orkestar Zagrebačke filharmonije. Orkestar zagrebačke filharmonije ove godine slavi 140 godina tradicije vrhunskog glazbovanja u Zagrebu i Hrvatskoj. Promotori su glazbene umjetnosti diljem Hrvatske i kulturni ambasador Hrvatske u svijetu.

Opširnije...

Perpetuum jazzile featuring Tony Cetinski

Perpetuum jazzile featuring Tony Cetinski 

Slovenska i svjetska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile i hrvatski "kralj pop scene", kako ga mediji nazivaju, pjevač Tony Cetinski donose Vam hit "Umirem 100xdnevno" u novom aranžmanu. Pjesma kojom je Tony Cetinski otvorio svaki od svojih koncerata u okviru Furia toura, naslovna pjesma albuma koji je dosegao dijamantnu nakladu, "Umirem 100xdnevno" inspirirala je i najpoznatiju vokalnu skupinu iz Slovenije za još jedan hit.

Opširnije...

Veliki klupski spektakl Party United

Veliki klupski spektakl Party United 

Prve listopadske noći glavni grad Hrvatske postaje europska party metropola. Treći po redu klupski spektakl pod nazivom PARTY UNITED održat će se na području grada Zagreba, u subotu, 1. listopada 2011. s početkom u 21 sat. Ove jeseni svoj su dolazak potvrdila najjača imena elektronske scene i najpoznatiji klupski brendovi uz koje posjetitelje očekuju i brojni koncertni nastupi.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr