Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Poskupljuju cigarete

Poskupljuju cigarete

Poskupljenjem cigareta brojne su zemlje drastično smanjile broj pušača, pa takav potez liječnici očekuju i od novog ministra, koji je i ranije naglašavao da je za oštriju verziju Zakona o zabrani pušenja, te isticao da ga treba provoditi u potpunosti. Kada je prije četiri godine Ministarstvo zdravstva ublažilo Zakon o zabrani pušenja, danas novi ministar Rajko Ostojić vrlo je glasno isticao kao je on za oštriju verziju tog zakona, a u predizbornoj kampanji najavio je i da će jedan od njegovih glavnih poteza biti potpuna provedba tog zakona. Stoga se sada od njega puno očekuje u tom pogledu.

Opširnije...

Maškarani Kampus

Maškarani Kampus

Prošlogodišnja sezone maškara, ne samo na Liburniji već i šire, ostat će upamćene po jednom novom pristupu organiziranja maškaranih plesova i zabava – po Maškaranom kampusu, koji je smješten u matuljskoj industrijskoj zoni, nadomak Jušića i koji iz subote u subotu okuplja brojni maškarani svijet iz cijele regije. Thorax Promotion, kao organizator Maškaranog kampusa, za ovu godinu najavljuje još veselije i zabavnije subote, na istom prostoru.

Opširnije...

Dimit će se i u EU

Dimit će se i u EU

Vlasnici kafića koji su svoje prostore opremili skupom ventilacijom kako bi u skladu s važećim zakonom o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda mogli ugostiti i pušače, zasad ne moraju strahovati od toga da će im nova vlast uskratiti dozvolu za pušenje. U studenom ove godine, naime, ističe rok u kojem države potpisnice Konvencije o nadzoru nad duhanom moraju osigurati zrak bez duhanskog dima u svim zatvorenim javnim i radnim prostorima, uključujući i ugostiteljske objekte. Postojeći je zakon, tvrde u Ministarstvu zdravlja, potpuno u skladu sa spomenutom konvencijom te ga do daljnjeg ne namjeravaju mijenjati.

Opširnije...

Novogodišnji dočeci na gradskim trgovima

Novogodišnji dočeci na gradskim trgovima

Ne znate gdje i kako dočekati Novu 2012. godinu? Evo nekoliko prijedloga za to kako je dočekati - besplatno. Naime, u brojnim hrvatskim gradovima i ove su godine organizirani dočeci na glavnim trgovima, a na vama je samo da zgrabite bolju polovicu ili nekoga od prijatelja pod ruku, čašu kuhanog vina u ruku i u ugodnom društvu i dobroj atmosferi nazdravite novoj, nadamo se boljoj 2012. godini!

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr