Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Specijalni odred Moon Rocksa

Specijalni odred Moon Rocksa 

Nitko u Novalji ne može pobjeći "specijalnom odredu" Moon & Rocks Festivala. Sastavljen je od "specijalnih agentica" koje svojim izgledom i šarmom žare i pale Novaljom promovirajući mjesec i stijene na najbolji mogući način. Djevojke dočekuju turiste na autobusnim kolodvorima, pozdravljaju goste na rivama i podižu već ionako uzavrelu atmosferu u noćnim klubovima, pružajući nadasve privlačnu sliku Moon & Rocks Festivala i Hrvatske uopće.

Opširnije...

Novo izdanje pred nastup na San Pellegrinu

Novo izdanje pred nastup na San Pellegrinu 

Jamie Lewis je spremio novo izdanje u suradnji s legendarnom pjevačicom iz osamdesetih. Uvaženi DJ, producent, remikser i vlasnika labela Purple Music je imao čast surađivati s imenima poput Etienne De Crecy, Cerrone, Bob Sinclair, John Acquaviva, Jocelyn Brown, Kim Cooper,i Billy Ray Martin, itd. Za svoj label Purple Music izbacio je mnoštvo hitova poput Sunshine Hotel, It’s over, Hooked on you. 2004. i 2005. godine bio nominiran za najboljeg producenta na House Music Awardsu.

Opširnije...

Krčka publika oduševljena Balaševićem

Krčka publika oduševljena Balaševićem 

Trg Kamplin, povijesno mjesto u srcu grada Krka, sinoć je postao dio još jednog posebnog događaja – prvog gostovanja Đorđa Balaševića u ovom gradu, a i na samom otoku Krku. Balašević se publici, koja je stigla iz raznih krajeva Hrvatske, Slovenije ali i Francuske, Njemačke, odužio izuzetnim nastupom, prepričavajući "Kalendar mog djetinjstva" i tako promovirao još nenapisanu knjigu, onu koja ne govori samo o njegovim danima najranije mladosti, već onako "balaševićevski" i o nekim prošlim vremenima, ljudima i prostorima...i ne samo to! Publika mogla uživati i u glazbenom opusu ovog kantautora tako da se na Kamplinu pjevalo o lepoj protinoj kći, o Vasi Ladačkom, nekim novim klincima...

Opširnije...

Noćnim kupanjem do ludog partyja

Noćnim kupanjem do ludog partyja 

Ove subote 30.7. u termama Tuhelj kupanje dobiva novu dimenziju. Uz vodeni svijet i standardne vodene užitke koje nude terme Tuhelj, održava se pre party Moon & Rocks Festivala pri čemu uz ludu zabavu svaki od posjetitelja kupnjom ulaznice dobiva na poklon kartu za elektronski spektakl 8.6. u Novalji i after party u klubu Aquarius na Zrću.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr