Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Otvoren Festival čokolade Opatija 2011.

Otvoren Festival čokolade Opatija 2011.

Festival čokolade Opatija 2011. svečano je otvoren u Ugostiteljskoj školi Opatija, ispisivanjem riječi Opatija kao dekoracije na posebno pripremljenoj torti koju je izradio poznati talijanski slastičar Domenico Constanza, a ime Opatije ispisao opatijski zamjenik gradonačenika Ernie Gigante Dešković.

Opširnije...

Humanitarni kalendar Riječki dečki 2012.

Humanitarni kalendar Riječki dečki 2012. 

16. po redu humanitarni kalendar Riječki dečki nosi naziv „Dobro jutro more“ i ugostio je trinaestoricu zanimljivih sudionika koje povezuje more, bilo da se radi o brodogradnji, pomorstvu, jedrenju, ribarstvu,ronjenju ili veslanju. Autorica crno bijelih art fotografija je A. Saška Mutić, koja je snimanje započela početkom listopada, uglavnom u eksterijerima, pa su tako ove godine u kalendaru nastali neki od „najriječkijih“ motiva ikad snimljenih. Naziv kalendara na naslovnici oslikao je Vojo Radoičić svojim prepoznatljivim stilom i vedrim bojama, također Riječki dečko i prijatelj kalendara, čime je kalendar dobio poseban izričaj.

Opširnije...

Festival čokolade Opatija 2011

Festival čokolade Opatija 2011 

Opatija će i ove zime biti domaćin jednoj od najslađih manifestacija - Festivalu čokolade, koji će se održati od 2 - 4. prosinca, a u organizaciji Grada Opatija, TZ Grada Opatija i realizaciji tvrtke Thorax Promotion te po prvi put u partnerstvu sa Klubom ljubitelja čokolade. Festival će ove godine imati međunarodni karakter jer, osim domaćih tvrtki, u Opatiju stižu i majstori čokolade iz Slovenije i Italije, a u manifestaciju se tradicionalno uključuju opatijski hotelijeri i ugostitelji.

Opširnije...

Postani zvijezda spota za pjesmu Da si htjela

Postani zvijezda spota za pjesmu Da si htjela 

Prvim singlom " Da si htjela" Mark Marku se ustalio na glazbenim ljestvicama mnogih radijskih postaja u Hrvatskoj. Na nekim od najslušanijih radija "Da si htjela" je po slušanosti na drugom mjestu, odmah iz Jelene Rozge što je, mora se priznati, ogroman uspjeh. Ovih dana završen je i scenarij za spot kojim će Mark Marku pjesmu "Da si htjela" predstaviti i televizijskim gledateljima.Zanimljiv scenarij i jedna od odabranih lokacija, klub "Va Bene", jamče nam intrigantnu i zanimljivu priču.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr