Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Sky bar - Boris Novković

U petak je u Sky baru nastupio Boris Novković. Vesela ekipa zabavljala se čitave noći, pjevajući i plešući, atmosfera je bila odlična. Luda zabava trajala je sve do jutra.

Opširnije...

Rijeka - Student Day Festival

Veliki projekt Sveučilišnog zbora u Rijeci Student Day Festival završio je sinoć u Rijeci. Nekoliko je dana ovaj grad na obali bio centrom brojnih kulturnih, sportskih te glazbenih aktivnosti, a festival su posjetile tisuće mladih ljudi iz cijele regije. Sjajna ekipa iz Chikaz Fit Festa pokazala je kako su Riječani itekako osvješteni kada je riječ o zdravom životu i rekreaciji jer je centralna pozornica tokom cijelog popodneva plesala u ritmu zumbe.

Opširnije...

Mali Cafè - Bols Junior barmen Cup 2013

Niti kiša nije mogla spriječiti održavanje proslave 10. rođendana Barmen.hr-a i učeničkog natjecanja barmena Bols Junior barmen Cup 2013, u četvrtak 16.05. u Rijeci u caffe baru Mali Cafè. Natjecanje je okupilo učenike škole barmena koji su unazad godinu dana uspješno položili ispit te dobili diplomu Udruge konobara i barmena Hrvatske. Na natjecanju je sudjelovalo 18 natjecatelja koji su u 5 minuta showa odmjerili svoje teoretsko i praktično znanje stečeno u školi barmena te na taj način pokušali zadiviti posjetitelje, publiku i naravno suce. Natjecatelji su pripremali 2 koktela, Cuba Cider u 'working flairu' – mješavinu Santiago de Cuba blanco, Fabbri limea i Incidera, te Premium Bols u 'exhibition flairu' – mješavinu Hennessya, Belveder vodke, Bols likera i Juicya.

Opširnije...

Galija - Rock Me Baby Party

U petak se u popularnoj Galiji u Opatiji održao veliki 'Rock Me Baby Party', party u čast dobitnika Porina za životno djelo, Rajka Dujmića u organizaciji Galije Opatija, najpoznatije i najveće diskografske kuće u Hrvatskoj - Croatia Records i njihove tv postaje 'Jugoton TV'., gdje je sve prisutne uzvanike i goste na originalan način zabavio domaćin večeri Mario Petrekovich, a odabirom najboljih domaćih hitova rasplesao DJ Leo Hekman. Kulminacija partya bio je dolazak legendarnog Rajka Dujmića. Galija je doslovno pucala po šavovima od mnogobrojne ekipe, tražio se svaki centimetar terase više, odličnom glazbom i ekipom potopila je cijeli Zert. Popularna Galija i ove ljetne sezone najavljuje mnoga ekskluzivna gostovanja stranih i domaćih DJa, pregršt vrućih partya i iznenađenja, koja definitivno ne smijete nikako propustiti.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr