Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Mali Cafè - Bols Junior barmen Cup 2013

Niti kiša nije mogla spriječiti održavanje proslave 10. rođendana Barmen.hr-a i učeničkog natjecanja barmena Bols Junior barmen Cup 2013, u četvrtak 16.05. u Rijeci u caffe baru Mali Cafè. Natjecanje je okupilo učenike škole barmena koji su unazad godinu dana uspješno položili ispit te dobili diplomu Udruge konobara i barmena Hrvatske. Na natjecanju je sudjelovalo 18 natjecatelja koji su u 5 minuta showa odmjerili svoje teoretsko i praktično znanje stečeno u školi barmena te na taj način pokušali zadiviti posjetitelje, publiku i naravno suce. Natjecatelji su pripremali 2 koktela, Cuba Cider u 'working flairu' – mješavinu Santiago de Cuba blanco, Fabbri limea i Incidera, te Premium Bols u 'exhibition flairu' – mješavinu Hennessya, Belveder vodke, Bols likera i Juicya.

Popratni i zabavni program učeničkog natjecanja barmena upotpunila je demonstracija pripreme kave i osnovnog latte arta pod vodstvom bariste Sergeja Dedića gdje su posjetitelji u razdoblju od 11 do 13 sati mogli ispijati svoju omiljenu kavu te isprobati Suza rakije za svega 5,00 kn, mini natjecanje barmena gdje su svoje barmenske sposobnosti odmjerili predstavnici medija Totalni FM, RI TV, Teklić i Rijeka Klik kojem je prethodio tandem show trenera u školi barmena Siniše Novkovića i učenika škole Josipa Lučića, nastup plesnog centra Salsero, a sve to već od 11 sati praćeno vještim odabirom dobrih ritmova DJ Alex Sabattinia i odličnom riječkom publikom.

Poredak u medijskom natjecanju barmena bio je sljedeći:
1. RI TV
2. Rijeka Klik
3. Totalni FM
4. Tekklić.hr

U 18:00 sati započeo je službeni dio natjecanja koji je trajao sve do 23:00 sata kada su odlukom sudačkog žirija sastavljenog od šest članova – Siniša Novković (Udruga konobara i barmena Hrvatske, Rijeka), Karlo Damijanić (BarExtreme, Pula), Marko Benković (BarExtreme, Pula), Toni Ivica  (Udruga barmena Split), Ante Žigo (Udruga barmena Split) i Tomislav Bilus (Udruga barmena Beli, Šibenik), proglašeni pobjednici.

Poredak je bio sljedeći:
1. Luka Breskovac
2. Lari Lenhard
3. Josip Lucić

Značajnost manifestacije prepoznali su Grad Rijeka, Primorsko – Goranska Županija, TZ Kvarnera i TZ Grada Rijeke. Vrijedne nagrade za natjecatelje osigurala je tvrtka Scorpio d.o.o. Izradu koktela i degustaciju istih najglasnijim navijačima iz publike omogućili su G3 Spirits, Jamnica, Obala Grupa, Miva i MokInt. Za pomoć pri ogranizaciji zabavnog programa zaslužna je tvrtka Troter d.o.o., a da natjecatelji i suci ne ostanu gladni pobrinula se Pizzeria Maslina. Nasumičnim odabirom izabrano je dvoje sretnih dobitnika koji su dobili poklon bon tvrtke Educamix d.o.o. - tečaj prodajnih i tečaj komunikacijskih vještina. Detalje o natjecanju i popratnom programu prenosili su Totalni FM, RI TV, Teklić.hr, Rijeka Klik, Novi List, Party.hr, Barila Gorilla, Sutra.hr i časopis HRB.

Kroz 10 godina aktivnog rada Udruga je ostvarila zavidne rezultate te educirala barmene koji imaju prilike raditi po najboljim cocktail barovima duž obale pa i šire.

'Koristim ovu priliku kako bih se zahvalio pokroviteljima, sponzorima, sucima, natjecateljima, sudionicima, gostima i domaćinu natjecanja Malom Cafè-u te Vas pozvao na međunarodno natjecanje barmena, Bols barmen cup 2013., koje će se održati 9. i 10. rujna u clubu Saint & Sinner u Umagu na kojem će snage odmjeriti najbolji barmeni iz cijeloga svijeta', kaže Zoran Lukić predsjednik Udruge konobara i barmena Hrvatske.

Slike i detalje o natjecanju, kao i informacije o školi barmena uskoro možete pronaći na službenim stranicama Udruge www.barmen.hr

Fotografije sa natjecanja pogledati možete u našoj galeriji:

http://www.party.hr/foto/mali-cafe-bols-junior-barmen-cup-2013-1605.html

Tekst: Press
Video: PartyHR

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr