Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Big Beach 24 Party

Big Beach 24 Party 

BIG BEACH 9. srpnja po prvi puta u Hrvatskoj predstavlja open air 24-satni party na plaži Zrće po uzoru na svjetske partyje na plažama Brazila, Australije i Amerike. Kulminacija 24-satnog programa bit će nastup jednog od najboljih svjetskih party DJ-a, FATBOY SLIMA. Organizator očekuje oko 15 000 fanova iz cijelog svijeta i već je najavio da će je riječ o godišnjem događanju koje će otvarati party sezonu na plaži Zrće. Održavat će se prvog vikenda u srpnju, uz podršku Grada Novalje i svjetski poznatih klubova PAPAYA, AQUARIUS i KALIYPSO.

Opširnije...

Top 4 europskih ljetnih festivala

Top 4 europskih ljetnih festivala 

Rijeka ima Harteru, Zagreb INmusic, Zadar Garden festival...  i Europa obiluje ljetnim glazbenim događajima koje svake godine pohode  stotine tisuća mladih željnih opuštanja, zabave i naravno, dobre glazbe. Ukoliko imate ekipu, šator, vremena i neku kunu u džepu možete se otputiti u neku u od europskih zemalja koje nude pregršt ljetnih zbivanja. Ako ništa, barem ćete moći napraviti usporedbu sa zabavom na lijepom nam Jadranu.

Opširnije...

VideoAnima Exibition u Labinu

VideoAnima Exibition u Labinu 

Drugi dan LabIN24seven Summer Festivala protekao je u nešto drugačijoj atmosferi od subotnjeg, kada je party otvorenja potrajao do ranih jutarnjih sati. Festival se na nekoliko dana premjestio u Stari grad, gdje je u nedjelju održana izložba Daniela Brickmana pod nazivom VideoAnima Exibition. Ovaj zanimljivi umjetnik dolazi iz New Yorka, svjetske prijestolnice moderne umjetnosti.

Opširnije...

Santos među top 10 europskih klubova

Santos među top 10 europskih klubova 

O Hrvatskoj kao hit turističkoj destinaciji redovito imamo prilike čitati u prestižnim svjetskim medijima, a ovoga puta britanski Guardian donosi listu od 10. najboljih europskih klubova na plaži, među kojima je svrstao i Santos Beach Club na Rabu.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr