Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Najveće tajne Hrvatske i Ex-Yu Elite

Najveće tajne Hrvatske i Ex-Yu Elite 

Luka Rajić i dvorac od 17,7 milijuna CHF u selu pokraj Ženeve * Hypo direktor s dva luksuzna Beverly Hills apartmana * Luksuzne nekretnine Danka Končara u francuskim Alpama i Azurnoj obali * Skromna floridska prizemnica legende Dražena Petrovića * Dragana Mirković od folk parade do dvorca u Ebenfurthu * Bruno Orešar i drugi hrvatski Rockefelleri s američkim apartmanima * Ćirino otkriće kineske viagre za Hašimagu.

Opširnije...

Žestoki rock protresao labinski stari grad

Žestoki rock protresao labinski stari grad 

Nakon što smo proteklih dana mogli uživati u clubbingu, plesnim house beatovima i ritmičnim vibracijama, četvrtog dana Labin24seven Summer Festivala na red su došli nešto žešći zvukovi. Tako su u utorak navečer Stari grad protresli vrhunski rock rifovi koji su privukli zavidan broj posjetitelja. Za odličnu zabavu i pravu užarenu atmosferu na pozornici Kod špine pobrinuli su se bendovi Storm i Soul Display iz Istre.

Opširnije...

Infected Mushroom po prvi puta u HR

Infected Mushroom po prvi puta u HR 

Ovoga ljeta 6.8. u sklopu Moon & rocks festivala po prvi puta u Hrvatsku dolaze Infected Mushroom, najpoznatiji izraelski psihodelični trance dvojac. Megapopularni duo čine Amit Duvdevani i Erez Eisen koji na svakodnevnoj bazi stvaraju tvrdu fan bazu diljem svijeta svojom konstantnom evolucijom zvuka, poigravanjem različitim glazbenim žanrovima i vjerojatno najviše svojim uživanjem u stvaranju drugačije glazbe.

Opširnije...

Tony Cetinski - Otkrivanje strasti

Tony Cetinski - Otkrivanje strasti 

Tony Cetinski prošlogodišnjom turnejom „Furia Tour“ dokazao je da je jedan od najboljih glazbenika u Hrvatskoj i regiji. Njegova ljubav prema glazbi, vokalne sposobnosti, energičan nastup, i moć iznimne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posjetitelja na Tonyjevim koncertima. Rasprodane dvorane u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Srbiji dokaz su i priznanje publike za Tonyjevih 20 godina uspješne karijere.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr