Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Zagreb

Boogaloo Club Zagreb - Detour - 05.05.

U sklopu koncertne promocije svog šestog studijskog albuma 'Master Blaster' Detour je pred prepunim klubom Boogaloo održao prošlog petka koncert za pamćenje. Tjedan dana nakon izlaska 'Master Blaster' publika je imala prilike po prvi put čuti uživo sve skladbe s najnovijeg albuma za kojeg kritika ne štedi riječi hvale gdje jedni ističu kako se radi o majstorskoj pop-ploči dok drugi naglašavaju kako je autor i producent Nenad Borgudan ponovo potvrdio svoj nevjerojatni talent za pop-melodiju i s nekim novim trikom postigao da Detour nakon toliko godina i dalje zvuči svježe, moćno i neodoljivo. Već od samog početka vidjelo se da je publika jedva dočekala ponovni susret sa svojim miljenicima koji su zadnji put održali svoj solistički koncert u Zagrebu prije pet godina.

Opširnije...

Marquee The Garden Brewery - Defected Zagreb - 05.05.

Dvije tisuće gostiju iz cijelog svijeta plesalo je na prvom Defected Zagreb eventu. Jedan je ovo od četiri događaja, koliko ih ovaj poznati svjetski brend ove godine organizira u Hrvatskoj. Britanska DJ-ica Sam Divine i njeni kolege Darius Syrossian, Prunk te domaće snage Elena Mikac i Tom Bug priredili su zabavu koja je u Marquee @ The Garden Brewery započela već sa zalaskom sunca. Za ovu prigodu posebno instaliran Marquee bio je na visokom produkcijskom nivou.

Opširnije...

Ritz Club Zagreb - White not?: Subota - 15.04.

Subota je u Ritz Clubu u Zagrebu donijela nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Opširnije...

Zagrebački Velesajam - Honey Dijon - 15.04.

Na najbolji mogući način započela je sezona velikih proljetnih glazbenih događanja. Jedna od najpopularnijih DJ-ica današnjice na Zagrebačkom je Velesajmu odsvirala set za pamćenje na prvom ovogodišnjem BSH eventu. Oko četiri tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta uživalo je u zaraznoj house i techno glazbi.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr