Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Mali Cafè - Bols Junior barmen Cup 2012.

Učeničko natjecanje barmena BOLS Junior barmen Cup 2012, održano u četvrtak 31.05. u Rijeci ispred Malog Cafè-a okupilo je natjecatelje koji su u posljednjih godinu dana završili školu barmena, uspješno položili ispit te dobili diplomu Udruge konobara i barmena Hrvatske. Polaznici škole barmena stekli su teoretska i praktična znanja, koja su odmjerili na ovom natjecanju. Na natjecanju je sudjelovao 21 natjecatelj, od kojih su 3 bile cure.

Svaki natjecatelj imao je 5 minuta vremena da pripremi dva koktela, Bellini u 'working flairu' - mješavinu Finest Call Peacha i prosecca Ville Sandi, te Cruise with Bols u 'exhibition flairu' kojeg čine Santiago de Cuba blanco, Bols Coconut, Bols vodka, Bols grenadina, Finest Call Lime te Juicy Ananas, zadivi publiku i pridobije suce te na taj način izbori pobjedu.

Nakon ogleda barmena uz zabavni program kojeg su upotpunili nastupi Academie di Capoeira Rijeka, plesne skuine Porto Ri, plesno vokalne skupine Fame, Suzi Rubato na violini, DJ.-a Alexa Sabattinia i odličnu Riječku publiku koja je podržala svaki dobro odmjereni pokret došli smo do trojice najboljih koji su osvojili jednu od vrijednih nagrada. Kroz program natjecanja vodio Vas je Zoran Lukić kao stručni komentator i predsjednik Udruge konobara i barmena Hrvatske, te mlada i perspektivna voditeljica Ana Jajalo.

Odlukom sudačkog žirija sastavljenog od četvero članova došli smo do konačnih rezultata te na after partyu uz promociu branda generalnog sponzora BOLS na Brodu Marina, uručili zahvalnice svim pokroviteljima, sponzorima, sudionicima i natjecateljima te proglasili pobjednike.

Poredak je bio sljedeći:

1. Šarčević Nikola
2. Mažuran Davor
3. Mačić Antonio

Važnost manifestacije prepoznali su i popratili pokrovitelji događanja Grad Rijeka, Primorsko – Goranska Županija te Hrvatska turistička zajednica. Vrijedne nagrade za natjecatelje osigurala je tvrtka Scorpio d.o.o.. Jamnica, G3 Spirits, Finest Call i Villa Sandi omogućili su izradu natjecateljskih koktela te degustaciju onome koji je svom favoritu pružio najviše podrške. Natjecatelji, sudionici i posjetitelji mogli su kušati ukusne canapee za koje se pobrinula Konoba Arlecchino. Za pomoć pri organizaciji eventa zaslužna je tvrtka Troter d.o.o. Sve novosti i zanimljivosti kako o samom natjecanju tako i o popratnom programu mogli ste pratiti putem Totalnog FM, Teklić.hr-a, Novog Lista, Party.hr-a i Rijeka Klika.

Kroz školu barmena i 9 godina aktivnog djelovanja Udruga je ostvarila zavidne rezultate. Barmeni koji su uspješno završili školu imali su prilike raditi po najboljim cocktail barovima duž obale, a i šire, te se predstaviti kao kompletna osoba – zabavna, vesela ali prvenstveno stručna i profesionalna.

'Ovim putem želimo se zahvaliti svim sponzorima, pokroviteljima, natjecateljima, sudionicima i gostima, te Vas pozvati na međunarodno natjecanje barmena, Bols barmen cup 2012., koje će se održati u rujnu u LRH na kojemu će snage odmjeriti najbolji barmeni svijeta', kaže Zoran Lukić predsjednik Udruge konobara i barmena Hrvatske.

Slike i detalje o natjecanju, kao i informacije o školi barmena uskoro možete pronaći na službenim stranicama Udruge www.barmen.hr.
 
Fotografije sa natjecanja pogledati možete u našoj galeriji:

http://www.party.hr/foto/mali-cafe-bols-junior-barmen-cup-2012-3105.html

Tekst: G.K. / Press
Video: Bastardoo

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr