Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Tower Center RI - Three ladies

Povodom šestoga rođendana trgovačkog centra "Tower Center Rijeka" u glazbenom programu nastupile su "Three ladies" u sastavu Ivane Radovniković, Branke Delić i Maje Vučić feat. Sanja Doležal. Uz već standardni program kojim su Ivana, Maja i Branka, nastupale tijekom prošle godine diljem hrvatskih gradova..., za riječki koncert cure su izvele i svoje nove pjesme kojima su oduševile mnogobrojne goste i uveličale ovu rođendansku proslavu.

Opširnije...

Pepe Rosso - Grupa Gazde

U petak je Pepe Rosso pripremio za sve pravu poslasticu, koncert grupe Gazde. Popularna grupa redajući svoje najveće hitove doslovno je zapalila Pepe Rosso i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć.

Opširnije...

Ne damo te pismo naša

U petak u prepunoj Dvorani mladosti u Rijeci održan je humanitarni koncert "Ne damo te pismo naša". Klapska pjesma, sanšona širila se čitavom dvoranom. Atmosfera je bila odlična. Veliki broj ljudi, koji su došli slušati ih, pjevušili su i pratili ih gromoglasnim pljeskom.

Opširnije...

Mate Mišo Kovač u Rijeci

Ovog petka u krcatoj Dvorani mladosti na Trsatu, pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Mate Mišu Kovača. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se. Sve pohvale na vrhunskom koncertu.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr