Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Rijeka - 30. Riječki karneval

Kada je prije 30. godina Turistički savez općine Rijeka obnovio tradiciju karnevalske povorke na Korzu, nitko nije ni slutio u što će se ona razviti. Prve tri grupe koje su davne 1982. prošetale centrom grada - Pehinarski feštari, Halubajski zvončari i KG "Lako ćemo" - još uvijek svake godine prolaze istom trasom, samo je danas zajedno s njima bilo sveukupno 100 karnevalskih grupa s više od 8.300 sudionika i preko 70 alegorijskih kola.

Opširnije...

Rijeka - Opća Opasnost

U prepunom šatoru na Delti u subotu su održali koncerte rock band iz Rijeke 'Keops' i legendarna 'Opća Opasnost'. Vesela ekipa revno ih je pratila glasom, pjevajući sa njima, plešući i uživala u odličnoj atmosferi čitavu noć.

Opširnije...

Rijeka - Jelena Rozga

U prepunom šatoru na Delti u subotu je održan koncertni spektakl Jelene Rozge. Vješto skačući i plešući po pozornici skupljala je poljupce svih obožavatelja. Vedra, nasmijana i energična, cijelo je vrijeme atmosferu držala na samom vrhuncu i još jednom dokazala kolika je zvijezda na hrvatskoj estradi. Nakon Jeleninog nastupa, mnoštvo je nastavilo sa plesom uz odličnu glazbu band-a.

Opširnije...

Rijeka - VIP modna revija

I ovaj početak godine rezerviran je bio za Sajam vjenčanja, manifestaciju koja ujedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja - ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, nagradne igre s vrijednim dobicima, ali i događanje koje obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. Trinaesti riječki Sajam vjenčanja održao se, kao i dosadašnji, u prekrasnoj dvorani Centra Zamet, 26. i 27. siječnja 2013., i upravo ta sinergija pokazuje da se uspješnost projekata temelji na dobrim idejama i podršci.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr