Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Rijeka - Tony Cetinski

U prepunoj dvorani 'Ex Port Delta' u Rijeci u subotu je koncert održao legendarni Tony Cetinski. Vesela ekipa zabavljala se čitave noći, pjevajući i plešući na njegove hitove. Atmosfera je bila odlična.

Opširnije...

Club Boa Rijeka - Severina

U subotu se u prepunom klubu Boa Rijeka, održao koncertni spektakl jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji Severine. Pred nekoliko tisuća ljudi glazbena je zvijezda izvela svoje najpoznatijih hitove, potvrdivši još jednom zašto je u samome vrhu glazbene scene. Vrhunska i energična atmosfera vladala je cijelim klubom. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Opširnije...

Dvorana mladosti Rijeka - Halid Bešlić

Na spektakularnom koncertu Halida Bešlića u riječkoj Dvorani mladosti na Trsatu okupilo se nekoliko tisuća obožavatelja koji su Halida nakon svake pjesme pratili gromoglasnim pljeskom. Tokom cijelog koncerta publika je na sav glas pjevala Halidove zlatne hitove, a na par trenutaka činilo se kao da ga je uspjela nadglasiti. Nakon koncerta prepunog emocija, još jednom je dokazano koliko Rijeka i riječka publika cijene Halida kao osobu i kao pjevača.

Opširnije...

NUbar lounge - Proslava 2. rođendana

Mnogobrojna ekipa popunila je u subotu NUbar lounge gdje se održavala proslava njegovog 2. rođendana. Prava poslastica večeri bio je atraktivan nastup RiS GIRLS plesačica Ivone Brnelić. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama i videu.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr