Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Video

Umag - Kanegra Beach Festival 2012

Treću godinu zaredom održao se dvodnevni Kanegra Beach Festival, no ovog puta na drugoj lokaciji, na plaži Zlatorog u Umagu. Line up činili su Cristian Varela, Valentino Kanzyani, Stacey Pullen, Kaiserdisco, Dejan Miličević, Petar Dundov i drugi. Svi ljubitelji žestokog ritma mogli su uživati na festivalu uz puno dobre zabave za kraj ljeta.

Opširnije...

Bonavia - 6. Riječke stepenice

Na kamenim stubama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci održana je već glamurozna modna manifestacija 6. Riječke stepenice. Preko tisuću posjetitelja na gradskom trgu i u VIP loži uživali su u revijama poznatih hrvatskih modnih kuća i dizajnera. Kolekcije večernjih haljina i odijela jesen/zima predstavili su: Mura, RIO, Lurex, Vesna Sposa, Hero4Heroes by Marijana Hero, Callegari, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Petra Fledrović, Daniela M Design i Eni Surijan.

Opširnije...

Colosseum - T.R.I. Games Show

U petak se u prepunom Colosseum Beach Baru u Opatiji održalo posebno ljetno osvježenje, nastup T.R.I. Games band-a i predivnog vokala pjevačice Tamare Dorčić, koja je osvnula u modernoj frizuri frizerskog studia "4 look academy" iz Rijeke.

Opširnije...

Opatija - Đorđe Balašević

Đorđe Balašević i Panonska mornarica pristali su još jednom u Opatiji, na Ljetnoj pozornici uz oduševljenje brojnih obožavatelja  te označili početak turneje „Osmijeh se vratio u grad“. Popularni izvođač koncert je otvorio riječima: „Doći u Opatiju uvijek je lijepo, a pjevati s vama... eee, to je nešto posebno“... a upravo tako se može opisati i sam koncert. Prije dvije godine Opatija je svjedočila emotivnom i značajnom kocertu koji je označio povratak ovog multitalentiranog umjetnika na naše prostore, a ovim je koncertom potvrđena izuzetna kemija između Đoleta, njegove mornarice i ovoga grada.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr