Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Ususret Ada Divine Awakening festivalu

Misija EXIT festivala još od osnivanja bila je razbijanje granica u nama i oko nas I povezivanje mladih na Balkanu, kako bi stasale generacije koje će zaustaviti cikluse sukoba koji potresaju našu regiju svakih nekoliko desetljeća. Osim samog festivala koji je po prvi put, nakon ratnih devedesetih, na jednom mjestu okupio mlade ljude iz svih dijelova bivše Jugoslavije, EXIT je pokrenuo veoma uspješne festivale u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Time su uspostavljeni dosad najjači kulturno-turistički mostovi između ovih zemalja, zahvaljujući kojima su deseci tisuća mladih imali priliku upoznati svoje vršnjake iz susjednih zemalja, u velikoj mjeri razbijajući predrasude koje su im prije toga bile nametnute. Također, EXIT Fondacija je do sada realizirala niz akcija, s ciljem da ojača glasove koji prizivaju normalan suživot i zdravu budućnost ovih prostora.

Pročitajte cijeli članak: Scena

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr