Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

U prodaji i vip ulaznice za Pulu

U prodaji i vip ulaznice za Pulu 

Nakon ekskluzivnih programa u Krku i Kastvu, Đorđe Balašević će sa svojom Panonskom mornaricom "uploviti" u Pulu, na veliko finale turneje "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2011", koja je nastavak izuzetno uspješne prošlogodišnje turneje koja je nastavljena ove godine u Varaždinu i Slavonskom Brodu. Pulska će Arena ugostiti, nakon 10 godina, omiljenog autora koji će koncert održati u ovom velebnom prostoru, 13. kolovoza, na zadovoljstvo brojne publike koja zna što je čeka – višesatno druženje, brojni nenadmašni hitovi, puno emocija i sve ono što Đoletove nastupe čini posebnima. 

Cijeli članak: http://www.party.hr/scena/u-prodaji-i-vip-ulaznice-za-pulu.html

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr