Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Ban i Diktatori snimaju novi spot

Ban i Diktatori snimaju novi spot 

Marijan Ban i njegovi Diktatori ove srijede na koncertu na platou splitskog kluba O'Hara snimaju spot za pjesmu "Dok galebovi vrebaju". Podsjetimo, Ban je na ovogodišnjem izdanju Splitskog festivala osvojio nagradu za izniman doprinos hrvatskoj glazbi, te je izjavio da se upravo radi live svirke vratio na fest.

Opširnije...

Hartera - Raspored izvođača

Hartera - Raspored izvođača 

U četvrtak započinje dugo očekivana Hartera koja će okupiti veliki broj eminentnih izvođača i performera. Biti će to 3 dana uživancije u posebnom štimungu koji možete doživjeti samo posjetite li ovogodišnju Harteru. Naša ekipa pokušati će Vam dočarati atmosferu fotografijama sa svih triju večeri ovog spektakla.

Opširnije...

Fatboy Slim pred više od 20 tisuća fanova

Fatboy Slim pred više od 20 tisuća fanova 

Točno u ponoć 24-satni spektakl BIG BEACH kulminirao je nastupom FATBOY SLIMA koji je dvosatnim setom rasplesao više od 20 000 ljudi na plaži Zrće. Set je, uz vizualne efekte na impresivnom videozidu od 80 kvadratnih metara, uključio neke od njegovih najvećih hitova, kao što su Praise You, Rockafeller Skank i Star 69, ali i neka iznenađenja, poput Bohemian Rhapsody od Queena i Eye of the Tiger od Survivora, koje su izazvale euforiju među okupljenima na plaži koja se na jedan dan pretvorila u plesni podij od 3000 m².

Opširnije...

Jelena Radan u Klovićevim dvorima

Jelena Radan u Klovićevim dvorima 

Jelena Radan je u četvrtak 7. srpnja u atriju galerije Klovićevi dvori održala koncert koji će publika još dugo pamtiti. Nadjenuvši svom zanimljivom koncertnom programu naziv Susret-Triptih, Jelena Radan je već zaintrigirala sve glazboljupce koji su s nestrpljenjem iščekivali njezine nove pjesme, koje je te večeri premijerno izvela u sklopu 30. po redu Zagrebačkih ljetnih večeri.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr