Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Dimitri from Paris stiže u pratnji zečica

Dimitri from Paris stiže u pratnji zečica 

Poznati svjetski DJ, producent i Playboy DJ Dimitri from Paris, poznat i još kao najomiljeniji DJ Hugha Hefnera, za čije je partije osmislio i kreirao poseban house set ”At The Playboy Mansion”. Dimitri će se do  posebne Playboy zone u kojoj će se odvijati zaseban program sa Playboy zečicama, dovesti u originalnoj aristokratskoj kočiji iz 19. stoljeća i to na električni pogon.

Opširnije...

Potvrđen line up za Moon Rocks Festival

Potvrđen line up za Moon Rocks Festival 

Još samo 2 dana do svakako najdužeg partyja ovoga ljeta, Moon & Rocks Festivala. Predviđeni početak je u 17 sati na stadionu Cisa u Novalji, a program će trajati do 3 sata nakon čega se zabavi seli na Zrće na afterparty u klub Aquarius. Astralis Team otvara ovaj elektronski show, a Infected Mushroom zatvaraju  Moon & Rocks 2011 kasno u noć.

Opširnije...

Ian Paice pohvalio album Teške industrije

Ian Paice pohvalio album Teške industrije 

Bubnjar legendarne grupe Deep Purple Ian Paice nakon koncerta u uvali Čigrađa preslušao je novi album „Bili smo raja“ i oduševio se! Putujući na relaciji Murter-Zagreb album „Bili smo raja“ Paiceu je pustio glazbenik i manager Hrvoje Hum, a bubnjarska živa legenda Paice, pri tom nije štedio komplimente i skrivao svoje oduševljenje, te je zamolio primjerak albuma za sebe.

Opširnije...

Balašević oduševio Kastav

Balašević oduševio Kastav 

Kastav je drevni grad sa jednim od najljepših prostora za manifestacije u nas, sa svojom Crekvinom. Upravo je, na ovom velebnom prostoru, u predivnoj atmosferi, više od tri i pol sata, Đorđe Balašević oduševljavao brojnu publiku "Kalendarom mog djetinjstva". Bio je to jedan od onih trenutaka kada se dogodi onaj famozni "klik" između umjetnika i publike i kada, nakon cjelovečernjeg druženja jednostavno poželite da ono još traje.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr