Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Kako razveseliti dijete - crtići u CineStaru za samo 19 kn!

Crtići u kinu su neka od najljepših sjećanja kad smo bili mali, a ako imamo u blizini nekog mališana, odlazak u kino je savršena prilika da uživa u novom sadržaju na čarobnom velikom platnu. Veliki ekran nije kao mobitel, ne pruža tu brzinu promjene i fokusira dijete na radnju, likove, glazbu i poruku. Benefit odlaska u kino s djecom je svakako višestruk od toga da kvalitetno provodimo vrijeme zajedno gledajući isti sadržaj što rijetko činimo u moru obaveza koje imamo, a naknadno zajednički komentiramo film i izmjenjujemo dojmove. Još ako u društvu ima i svojeg vršnjaka, to je posebno veselje! Svatko film doživljava na svoj način i ovo je odlična prilika da dijete izrazi svoj doživljaj, razvija kritičnost i afinitete.

Pročitajte cijeli članak: Scena

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr