Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Glumice odmjerile snage na jedinstvenom teniskom turniru

Jedno od najpopularnijih zagrebačkih okupljališta, Hugo's Bar, proteklog je vikenda pripremio pravu poslasticu za ljubitelje tenisa. Teniski turnir „HUGO’S OPEN Business Cup” održao se po prvi puta na teniskim terenima Mladost u organizaciji Hugo's Bara, čime se nastavila tradicija uspješnih evenata u Hugo’s-u. Hugo's Open Business Cup okupio je 28 sudionika iz poslovnog svijeta na poslovno-sportsko-zabavnom druženju posljednjeg lipanjskog vikenda. Turnir parova otvorile su naše poznate glumice Ana Begić Tahiri i Kristina Krepela, odigravši jedan gem s predsjednikom uprave Pik Vrbovca Matom Štetićem i odvjetnikom Matom Matićem, koji su ujedno bili i pobjednici A lige na ovom jedinstvenom događaju. Pobjednici B lige Branko Kraljević (vlasnik Optike Kraljević) i Saša Arbanas, dok je Luki Končareviću (iz Auto Gašparić) pripala nagrada za najperspektivnijeg igrača. Turniru su se odazvali potpredsjednik HT-a Siniša Đuranović, direktorica Auto Gašparić Lana Gašparić, direktor Operete Boro Vujović te brojna imena iz poslovnog svijeta.

Pročitajte cijeli članak: Scena

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr