Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Frizerski salon vrijedan odlaska u Novu Gradišku

Nova Gradiška, kojeg još nazivaju i mladom damom Slavonije, poznata je po svojim romantičnim baroknim ulicama i trgovima, šarmantnim građevinama i starom gradskom jezgrom. Gradić koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, od proteklog vikenda bogatiji je za jednu odličnu beauty destinaciju, radi koje će mnogi pohrliti upravo tamo. Frizerski salon „Fancy“ na čelu s vlasnicom, briljantnom hair stilisticom Marijom Gelenčir, zapravo je već otprije poznat tamošnjim stanovnicima te slovi za jedan od najpopularnijih frizerskih salona na tom području, tijekom ljetnih mjeseci dobio je potpuni makeover te je svečano otvoren proteklog vikenda.

Pročitajte cijeli članak: Scena

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr