Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

'Ono što donosi Božić' - moderni spoj u pjesmi djece i odraslih

Da je svijet glazbe raznolik i maštovit, dokazuje i nova skladba hrvatskog DEEJAY-a IGORA RELICH-a, rođenog Riječanina, koji je spojio talijanske glazbenike Luciana Mirta & Rositu Caglioni i riječki dječji zbor "Tratinčice" u zajedničkoj pjesmi "Ono što donosi Božić". O samoj skladbi, nastanku i utiscima, razgovarali smo sa autorom Igorom, koji nam je u zanimljivom interwiev-u prenio dojmove i detalje.

Opširnije...

Adventski prozorčić Casual bistro & bara Lažni Svjedok

Nedavno otvoren restoran u samom srcu Zagreba, oduševio je brojne posjetitelje. Casual bistro & bar Lažni Svjedok, uspješno spaja ukusnu hranu i druženja, a opuštena i primamljiva atmosfera, također razlozi radi kojih se zadovoljni gosti ponovo vraćaju. Prosinac je inače, u „normalnim“ uvjetima, idealan mjesec za ugostiteljske objekte. Ljudi većinu vremena provode u gradu, družeći se s obitelji i prijateljima te isprobavajući zimske specijalitete. Ovaj Božić i Novu godinu, vjerojatno ćemo dočekati na drugačiji način ali s druge strane, važno je uživati u svakom danu, malim stvarima i pokušati se prilagoditi.

Opširnije...

Keune Haircosmetics promiče društveno odgovorno ponašanje

U posljednjih nekoliko godina sve veći fokus stavlja se na društveno odgovorno poslovanje, no iako bi ono danas trebalo biti primarna stavka svakog poslovanja kompanije, još uvijek je mali broj onih koje to zaista i čine. Jedan od svijetlih primjera uspješne implementacije društveno odgovornog poslovanja je Keune Haircosmetics, svjetski poznata beauty kompanija, koja stvara dodanu vrijednost u punom smislu značenja. Budući da je obiteljska kompanija (sve dionice još uvijek su u isključivom vlasništvu Keune obitelji), čvrsto vjeruju da je njihova odgovornost brinuti o planetu i o ljudima, ne samo za radi svih nas već radi budućih generacija.

Opširnije...

Nicos je čarobno cozy mjesto u kojem ćemo uživati ove zime

Centar grada Zagreba ove jeseni i zime bit će drugačiji no prošlih godina. No, blagdanski duh zaisgurno neće izostati. Na omiljenoj adventskoj destinaciji Europskom trgu našu će pažnju privući cozy oaza Nicos koje odiše posebnim šarmom. Spoj modernog uređenja u kojem se istovremeno osjećamo ugodno kao kod kuće te kreativnih gastro ideja doveo je do čarobnog višeosjetilnog putovanja.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr