Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Željko Joksimović nastupa 23. srpnja na Ljetnoj pozornici

Nakon što je protekle godine koncert Željka Joksimovića otkazan zbog epidemiološke situacije, opatijska publika ipak će uživati u njegovim pjesmama ovog ljeta, i to 23. srpnja s početkom u 21:30 sati.

Opširnije...

Zdravi obroci donose pravu malu gastro revoluciju u domove

Trend zdrave prehrane koji je započeo prije nekoliko godina uzima sve veći zamah. Ljudi postaju sve više svjesni važnosti pravilne i izbalansirane prehrane, ne samo radi estetskih razloga, već i medicinskih, koji utječu na njihovo cjelokupno zdravlje. Česta prepreka mnogima koji se žele hraniti zdravo je nedostatak vremena te užurban i moderan način života, a upravo tome stala su na kraj trojica prijatelja i osnivača nove gastro platforme na hrvatskom tržištu. Marko Dravinec, Antonio Matušan i Domagoj Vukić ponosni su vlasnici sjajnog inovativnog koncepta Zdravi obroci, koji se temelji na dostavi već unaprijed gotovih i pripremljenih jela, s kreativnim, ukusnim i naravno, zdravim predznakom.

Opširnije...

Konferencija Identitet Hrvata Boke kotorske

Hrvatski identitet Boke kotorske i stoljetna baština Bokelja ugroženi su i nepravedno zanemareni, a to će pokusati promijeniti konferencija Identitet Hrvata Boke kotorske. Prvi dio konferencije održat će se u Zagrebu od četvrtka 6. svibnja u Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar s početkom u 10 sati dok će se drugi dio održati u Tivtu 8. svibnja. Cilj konferencije je uvrstiti znanstvene činjenice iz hrvatske baštine Boke u predmetne kurikulume obje države te tako zaštiti bogato kulturno naslijeđe bokeljskih Hrvata od prešućivanja, svojatanja i zaborava.

Opširnije...

Danas slavimo naš jedini dom - predivnu planetu Zemlju!

Proslavite ovaj poseban dan na poseban način - zahvalite se našem planetu, odvojite malo vremena da ga počistite i saznajte više o planinarskoj avanturi HIGHLANDER koja će vam doslovce promijeniti život.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr