Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Jelena Rozga predstavila knjigu Josipe Pavičić Berardini

Nekadašnja televizijska voditeljica Josipa Pavičić Berardini jučer je u Zagrebu, u novootvorenom restoranu Miki's u srcu Bundeka, održala emotivnu promociju za svoju petu, toplu i nadasve poučnu knjigu s autobiografskim elementima. “Promatrači u zrcalu“ knjiga je koja Josipinim jedinstvenim - istodobno toplim, ali snažno poticajnim - tonom govori o tome što nam je potrebno da u sebi prepoznamo iskonsku, istinsku snagu kojom ćemo osvijestiti da sve loše što nam se događa nosi i korijen i rješenje u nama samima.

Opširnije...

ESCAPE Sessions, nova vrsta tuluma

Novi koncept započinje prvim samostalnim partyjem koji će se održati 8.lipnja na krovnoj terasi Riverside Golf Cluba u Zagrebu. Fantastična lokacija, prekrasan zalazak sunca i ljetna atmosfera bit će popraćena gostovanjem poznatog DJ Viktora. Posebnost ovog eventa je do sada neviđena party lokacija te vrlo ograničen broj ulaznica, a namijenjen je ponajprije ljubiteljima profinjene elektronične glazbe, u ovom slučaju, house, tech house i deep house.

Opširnije...

Ovo su zgodni Hrvatski odbojkaški reprezentativci

Hrvatski odbojkaški reprezentativci stvarno su zgodni. Ovi visoki i atletski građeni sportaši okupirat će našu pažnju u nekoliko mjeseci koji su pred nama. Ususret utakmicama Europske zlatne lige, dečki su odradili snimanje portreta zahvaljujući kojem ćemo ih upoznati u novom, zanimljivom ruhu.

Opširnije...

Kreće prodaja ulaznica za veliki spektakl na Šalati

Važno je baviti se sportom! Poruka je to koju često čujemo ali kada je prenesu najveći sportaši Hrvatske, ujedinjeni u projektu Gem Set Hrvatska, onda ona zasigurno dobije još najveći mogući značaj. Nažalost, sva djeca u Hrvatskoj nemaju mogućnost bavljenja sportom jer dolaze iz sredina u kojima nema sportske infrastrukture, a upravo je to bio glavni razlog koji je potaknuo Zakladu Marin Čilić na organiziranje jedinstvenog humanitarnog i sportskog spektakla koji će se održati 12. lipnja 2019. na SRC Šalata. Ulaznice kreću u prodaju sutra, a moći će se osigurati putem sustava ulaznice.hr.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr