Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Scena

Mentalni trening Aktivne Hrvatske oduševio Pulu

Pula je spremna za promjene. Više od stotinu Puležana s velikim je zanimanjem pratilo prvi ovogodišnji Mentalni trening Aktivne Hrvatske. Aktivna Hrvatska se održava sedmu godinu zaredom, a pod visokim je pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni partner projekta je HEP. Psiholozi Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek predstavili su alate koji nas uče kako ustrajati u osobnoj promjeni.

Opširnije...

DJ Seth Troxler po prvi puta dolazi na #WELOVESOUND

Seth Troxler, jedan od najpoznatijih i najtraženijih svjetskih DJ-a elektroničke glazbe prvi puta dolazi u Zagreb. Američki DJ nastupit će na open air festivalu #WELOVESOUND koji će se održati 1. lipnja na Velikom jezeru Jarun. Treće izdanje festivala još jednom će okupiti tisuće ljubitelja elektroničke glazbe koji će od 16 sati pa sve do jutra uživati u nastupima nekih od najboljih svjetskih DJ-a.

Opširnije...

Legenda o svetom Muhli - nova premijera u Komediji

Zavičajni ambijent Imotske krajine mjesto je radnje još jednog sjajnog djela jednog od naših najistaknutijih suvremenih dramskih autora Mate Matišića. Spletke, manipulacije, laži, farsa, praznovjerje, erotske igre i sebičnost su samo neke od tema duhovite priče Legenda o svetom Muhli, koje na scenu kazališta na Kaptolu donosi zanimljiva plejada likova predvođena lukavim varalicom fra Muhlom. Svečana premijera ove zanimljive komedije na rasporedu je u subotu, 9. veljače 2019. godine s početkom u 19.30 sati.

Opširnije...

Open air festival WELOVESOUND najavljuje treće izdanje

Nakon dva nezaboravna izdanja zagrebačkog open air #WELOVESOUND festivala, došlo je vrijeme za najavu datuma održavanja sljedećeg plesa u Zagrebu u organizaciji ekipe svjetski poznatog Sonus festivala. Otvorenje ljetne sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUND festivala, održat će se u subotu, 1. lipnja 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16h i trajat će do 5h ujutro nakon čega slijedi sad već tradicionalni after party.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr