Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Jelena Rozga - Ekskluzivni intervju

Jelena Rozga - Ekskluzivni intervju 

Trenutno najpopularnija hrvatska pjevačica Jelena Rozga, plavokosa ljepotica božanstvenog glasa, čiji novi album „Bižuterija“ osvaja mnoga srca, dala je intervju za PartyHR i otkrila mnoge zanimljivosti koje možda još niste znali o njoj!

Opširnije...

Matteo Petrone i Adam Clay u Rijeci

Matteo Petrone i Adam Clay u Rijeci 

Ove subote gosti na brodu Nina2 bili su poznati talijanski DJ Matteo Petrone i vokalist Adam Clay koji su upravo tom prilikom ponovno došli u Rijeku. Imali smo ih prilike upoznati pred sam kraj ljeta kada se snimao ekskluzivni spot za pjesmu poznatog talijanskog dvojca i našega DJ-a Igora Relića. Svi troje, jako dobri prijatelji i poslovni partneri, pozirali su pred našim objektivom uz raznorazne grimase s velikom količinom smjeha. U tom ritmu se nastavila večer gdje je za DJ pult u house Sali preuzeo Matteo u pratnji Adama.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr