Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Odbojkašice šalju poruku o važnosti očuvanja prirode!

Više od mjesec dana hrvatske su odbojkaške reprezentativke u Slavoniji boravile na pripremama, ali i igrale utakmice putem kojih su se plasirale na Europsko prvenstvo. S Osijekom su se pozdravile na najljepši mogućni način. Iz obližnjeg Parka prirode Kopački rit šalju poruku o važnosti očuvanja te brige za prirodu. „Posljednje slobodne trenutke u Slavoniji, a nakon napornih priprema, odlučile smo provesti u Kopačkom ritu. Mi Slavonke, zajedno s čuvarima prirode, kolegicama smo pokazale ovo veliko prirodno bogatstvo u ovom dijelu Europe. Ova oaza dala nam je toliko potrebni mir i dodatnu koncentraciju za Svjetsko prvenstvo koje nas očekuje ovog tjedna!" - otkrila je Mika Grbavica.

Pročitajte cijeli članak: PartyHR njuškala

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr