Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Nautički sajam - Rijeka Boat Show 2022.

Mnogi ih sanjaju al samo nekolicina imaju, riječ je o morskim ljepoticama, brodicama kojih na ovogodišnjem Rijeka Boat Show-u 2022 nije nedostajalo. Motorni brodovi, gumenjaci, jedrilice, jedrenjaci, drvene brodice, kao i brodski i vanbrodski motori, te ostala ponuda programa nautičke i prateće opreme bili su predstavljeni mnogobrojnim posjetiteljima ovogodišnjeg sajma. Naišli smo i na jednu auto kuću koja je iskoristila sajam da bi predstavila svoje nove cestovne jurilice. Na hostese nažalost nismo naišli, možda ih uopće nema ili su se sklonile od žarkog sunca koji je nemilosrdno pržio.

Pročitajte cijeli članak: PartyHR njuškala

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr