Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

KI NO BI kao tema japanske večeri u restoranu Takenoku

Japanska kultura i način života odražavaju se i u vrlo specifičnoj i prepoznatljivoj japanskoj kuhinji. Uravnoteženi i jednostavni, a bogati okusom i mirisom, japanski specijaliteti omiljen su izbor mnogih od nas. Zagrebački restoran Takenoko prepoznatljivo je odredište ljubitelja japanske kuhinje, a prethodna večer protekla je u znaku japanske riječi KI NO BI, koja se u hrvatskom jeziku može prevesti kao „ljepota godišnjih doba.“ Japanci cijene preobrazbu koju priroda proživljava izmjenom godišnjih doba, a posebice se vesele proljeću kada procvjeta sakura. Upravo je buđenje prirode poslužilo kao inspiracija i povod za ugodnu večer u restoranu Takenoku, uz široku lepezu vrhunski spravljenih japanskih specijaliteta te autentičan japanski gin.

Pročitajte cijeli članak: PartyHR njuškala

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr