Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Otvoren Centar za posjetitelje Medvedgrad

Centar za posjetitelje Medvedgrad u Parku Prirode Medvednice svečano je otvoren i nakon pune tri godine sjaji novim sjajem. Brojni uglednici predvođeni izaslanikom predsjednika Vlade RH, Ministrom gospodarstva i održivog razvoja Tomislavom Ćorićem, izaslanikom ministrice kulture i medija Tomislavom Petrinecom, izaslanikom Gradonačelnika Grada Zagreba Zorislavom Antunom Petrovićem, pomoćnicom ravnatelja Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Mateom Radić, načelnikom Općine Bistra Danijelom Drvišem, ravnateljem Uprave za zaštitu prirode Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Igorom Kreitmeyerom te ravnateljicom Javne ustanove Park prirode Medvednica Marinom Popijač otvorili su i među prvima razgledali potpuno novi centar za posetitelje s brojnim sadržajima u kojima će sada moći uživati posjetitelji iz cijelog svijeta.

Opširnije...

Kristalna dvorana hotela Kvarner - Massimo Ranieri - 23.10.

U okviru 21. izdanja Tjedna talijanskog jezika u svijetu i Dana talijanske kulture Generalnog konzulata Italije u Rijeci, u subotu 23. listopada u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner u Opatiji, održao se je koncert jednog od najpoznatijih izvođača talijanske glazbene scene, pjevača koji je svojim glasom i osmijehom obilježio mnoge živote i generacije, Massima Ranierija.

Opširnije...

Arctic Sunrise (Greenpeace) uplovio u riječku luku

Greenpeaceov ledolomac Arctic Sunrise, koji sudjeluje u kampanji zabrane oglašavanja svih fosilnih goriva i sponzorstava povezanih s njima, uplovio je u petak u riječku luku. Ledolomac Arctic Sunrise odigrao je značajnu ulogu u mnogim akcijama Greenpeacea diljem svijeta.

Opširnije...

Pogledajte kako izgleda 'najslađe selo' u Hrvatskoj!

Prvi vikend rujna ostat će upamćen kao najslađi vikend u godini. Naime, ovogodišnji Štrudlafest još je jednom pokazao svu svoju raskoš i usrećio brojna nepca. Ovo šarmantno selo još je jednom spojilo gastronomiju, sport i kulturu, a brojne posjetitelje posebno su oduševili okusi štrudli kojih je i ove godine bilo na desetke te je mnogima bilo teško odabrati koji okus kušati.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr