Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Masterclass Karla Rusana okupio je beauty entuzijaste

Kaptol Boutique Cinema jučer je bila adresa na koju su se uputili svi zaljubljenici u make up. Da ih je mnogo, dokaz je rasprodani Masterclass u režiji Karla Rusana, poznatog celebrity make up artista, kojem je gošća, ali i model, bila njegova dugogodišnja klijentica i prijateljica Maja Šuput. Tako je make up show, za koji se tražila ulaznica više, privukao ne samo vizažiste, već i sve beauty entuzijaste koji cijene i uživaju u Karlovom radu.

Opširnije...

KI NO BI kao tema japanske večeri u restoranu Takenoku

Japanska kultura i način života odražavaju se i u vrlo specifičnoj i prepoznatljivoj japanskoj kuhinji. Uravnoteženi i jednostavni, a bogati okusom i mirisom, japanski specijaliteti omiljen su izbor mnogih od nas. Zagrebački restoran Takenoko prepoznatljivo je odredište ljubitelja japanske kuhinje, a prethodna večer protekla je u znaku japanske riječi KI NO BI, koja se u hrvatskom jeziku može prevesti kao „ljepota godišnjih doba.“ Japanci cijene preobrazbu koju priroda proživljava izmjenom godišnjih doba, a posebice se vesele proljeću kada procvjeta sakura. Upravo je buđenje prirode poslužilo kao inspiracija i povod za ugodnu večer u restoranu Takenoku, uz široku lepezu vrhunski spravljenih japanskih specijaliteta te autentičan japanski gin.

Opširnije...

Gibonnijevim koncertom završila fasnička bajka u Samoboru

U utorak je završio 196. Samoborski fašnik koji je svojim šarenilom razveselio posjetitelje iz cijele Hrvatske. Nakon tradicionalne fašničke povorke, na Trgu kralja Tomislava dodijeljene su nagrade najboljim maskama, a Princu Fašniku se sudilo i presudilo. Prema običaju, lutka Princa Fašnika, koja simbolizira zlo koje nas je zadesilo, je spaljena, a nakon veličanstvenog vatrometa publiku je zabavljao Gibonni koji je, nakon duže koncertne pauze, samoborskoj publici priuštio koncert za pamćenje.

Opširnije...

Započelo 196. izdanje Samoborskog fašnika

Ovog vikenda Samobor je postao najveseliji grad u državi. Gradonačelnica Petra Škrobot i njezin zamjenik Petar Burić, nakon godine pauze zbog epidemije, predali su ključeve grada fašničkoj vlasti što je označilo početak bogatog fašničkog programa pod sloganom „Fašnička bajka srcem se lajka". Proteklog vikenda, na 196. izdanju Samoborskog fašnika nastupile su brojne maskirane povorke iz cijele Hrvatske te su održani koncerti domaćih zvijezda na otvorenom. Napokon se Samobor vratio svojoj tradiciji organiziranja omiljenih fašničkih zabava na ulicama predivno uređenog grada.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr