Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Opatija - Dan Talijanske Republike - 03.06.

Povodom talijanskog Dana Republike u prelijepom ambijentu Hotela Ambasador u Opatiji, održano je svečano primanje za uzvanike. Na prijemu se moglo vidjeti poznate glumce, saborske zastupnike i političare koji su svojim dolaskom uveličali ovaj nacionalni praznik u Italiji. Generalni konzul Republike Italije u Rijeci Davide Bradanini, prigodnim govorom pozdravio je sve uzvanike. Nacionalni praznik Dan republike, obilježava se u znak sjećanja na ustavne reforme iz 1946. godine, kada je Italija proglašena republikom.

Opširnije...

Spektakl zvijezda i sporta na splitskom Peristilu

Slika sa splitskog Peristila kakav do sada nismo vidjeli putuje Europom. Brojni olimpijski pobjednici, sportske legende i oni zbog kojih ćemo ovo ljeto biti posebno uzbuđeni - vaterpolisti uveličali su svečano izvlačenje skupina za Europsko prvenstvo koje se u gradu pod Marjanom igra od 27. kolovoza do 10. rujna.

Opširnije...

23. jubilarna regata Jedrima protiv droge

Pretposljednji travanjski tjedan na otoku Murter u znaku je 23. jubilarne regate Jedrima protiv droge koja je nakon pune dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa ponovo okupila strastvene jedriličare iz cijelog svijeta u duhu sportskog druženja ali i službi humanosti i međusobnog pomaganja. Brojne sudionike iz Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Danske, Estonije, Finske, Francuske, Hrvatske, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Rumunjske, Slovenije, Srbije, Švedske i Švicarske nije spriječila niti loša vrmenska prognoza, pa su tako puni entuzijazma i sreće iz murterske marine Hramina krenuli na svoju plovidbu prekrasnim akvatorijem Murtera i kornatskim arhipelagom.

Opširnije...

Revija Moja Maturalna večer Zaklade 'Hrvatska za djecu'

Već tradicionalno, u ovo doba godine, jedna nas modna revija posebno razveseli. Ne, nije to samo revija predivnih večernjih haljina i odijela, to je revija puna emocija i nade u bolje sutra mladih ljudi bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Moja Maturalna večer Zaklade „Hrvatska za djecu“ za desetke mladih iz domova i udomiteljskih obitelji pruža uspomenu koju će dugo pamtiti cijeli život.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr