Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Opatija - Kukalka: morska verzija Alke - 11.06.

U subotu u centru Opatije održala se je velika Ljetna Balinjerada koja je okupila mnogobrojno mnoštvo. Opatijski kukali po deveti put bili su dio Balinjerade sa svojom Kukalkom - morskom verzijom Alke na Slatini.

Opširnije...

Nikola Tesla EV Rally Croatia u Opatiji

Najljepši i najtiši rally u srijedu je stigao na opatijsku Slatinu. Nikola Tesla EV Rally Croatia, luksuzna je e-tura i premium turistički proizvod sa sudionicima iz inozemstva, u trajanju od 8 dana osmišljena je da sudionicima pokaže sve ono najbolje što Hrvatska nudi od prirodnih ljepota, kulturne baštine te wine/gastro doživljaja. Kako je to izgledalo u Opatiji pogledati možete na našim fotografijama.

Opširnije...

Japanska gastro pustolovina - SoHo sushi rolls & poké bowls

Iako se donedavno sushi smatrao izrazito egzotičnim, vrlo brzo postao je mainstream i u kratkom roku osvojio je simpatije brojnih Hrvata. SoHo sushi rolls & poké bowls provjereno je dobra adresa za sve ljubitelje sushi rolica. Smješten je u Palmotićevoj 2, u samom centru Zagreba, a razigranim i vedrim interijerom kao da oslikava svoj šaroliki izbor sushija. Veganske, riblje ili mesne opcije - SoHo zaista nudi široku lepezu okusa, a rolice su podijeljene u četiri kategorije.

Opširnije...

Otvorena nova gastro oaza u Zagrebu - Botanist

Hrvatska gastro scena bogatija je za novu gastro oazu koja će osvojiti vaša srca. U samom srcu grada, otvoreno je jedinstveno novo mjesto koje nas u ovim vrućim ljetnim mjesecima u prekrasnom zelenom okruženju više od stotinu različitih biljaka vodi u svijet vrhunskih gastro delicija. Ovaj mali svijet mira, relaksacije i gastro užitaka svojim je nastupom otvorila violončelistica Ana Rucner, a među prvima u njegovim su čarima uživali i glazbenici Alka Vuica i Goran Bare, slikar i kipar Dimitrije Popović, odvjetnica Vesna Škare Ožbolt, spisateljica Josipa Pavičić, novinar Domagoj Jakopović Ribafish, TV reporterka Ivana Ivanda Rožić, novinarka Ivana Vilović, liječnik Damir Eljuga, instruktorica pilatesa za lice Jelena Orešković, voditeljica Marijana Perinić, TV urednik Jura Gašparac i brojni drugi.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr