Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Kralj rock'n'rolla 'Elvis' stigao u CineStar kina

Filmski bogata godina do sada nam je već donijela brojne i dugo očekivane blockbustere zbog kojih su kino dvorane postale omiljena odredišta različitih generacija. No, jučerašnju večer na Très chic projekciji u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema obilježio je dolazak najvećeg među najvećima, kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleyja. Ako ste gledali Top Gun: Maverick u društvu još jedne generacije, ovo je definitivno film koji također morate pogledati u kinu zajedno - ovakvi filmovi hrane dušu, spajaju naizgled nespojive naraštaje koje imaju toliko toga sličnog i pružaju neponovljivo iskustvo velikog platna. Interes o životu i djelu zvijezde koja je napravila revoluciju u glazbenom svijetu ne jenjava ni danas, a popularnost istog je i dalje prisutna na globalnoj razini. Vječni hitovi, unikatni plesni pokreti, originalna frizura, personalizirani kostimi i neizostavni Cadillac, samo su dio onoga po čemu se kralj razlikovao od ostalih.

Opširnije...

Luksuzni kruzer 'Silver Spirit' ispred Opatije

Luksuzni kruzer 'Silver Spirit' američke kompanije Silversea s kapacitetom od 600 putnika danas je boravio ispred Opatije. Usidrio se ispred opatijske luke, a njegovi putnici su posebnim brodskim plovilima prevoženi u grad. Putnicima su ponuđeni obilazak Opatije, izleti u Rijeku, Gorski kotar i Istru. Karakteristika ovog luksuznog kruzera 'Silver Spirit' je taj što je prije 4 godine bio presječen doslovno na pola zbog produženja sa 196 metara na 211 metara u brodogradilištu Fincantieri u Palermu u Italiji. Zahvaljujući proširenju putnici su dobili 34 nova apartmana, veći prostor oko bazena, više prostora za sjedenje na otvorenom i restorane.

Opširnije...

Jahta 'Private GG' u Opatiji

Lijepa 35 metarska jahta 'Private GG' plijenila je poglede mnogih ove subote u Opatiji. Jahta je opremljena najluksuznijom opremom. Tu je i fitness dvorana, salon za goste, luksuzne sobe u kojima se mogu odmarati 8 sretnika, za čiji komoditet brinu 8 članova posade.

Opširnije...

Opatija - Kukalka: morska verzija Alke - 11.06.

U subotu u centru Opatije održala se je velika Ljetna Balinjerada koja je okupila mnogobrojno mnoštvo. Opatijski kukali po deveti put bili su dio Balinjerade sa svojom Kukalkom - morskom verzijom Alke na Slatini.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr