Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

PartyHR njuškala

Pogledajte kako izgleda 'najslađe selo' u Hrvatskoj!

Prvi vikend rujna ostat će upamćen kao najslađi vikend u godini. Naime, ovogodišnji Štrudlafest još je jednom pokazao svu svoju raskoš i usrećio brojna nepca. Ovo šarmantno selo još je jednom spojilo gastronomiju, sport i kulturu, a brojne posjetitelje posebno su oduševili okusi štrudli kojih je i ove godine bilo na desetke te je mnogima bilo teško odabrati koji okus kušati.

Opširnije...

Opatija - Supercar Owner‘s Circle - 04.09.

Opatiju su u subotu preplavili skupocjeni, egzotični automobili koje dosad nismo imali prilike vidjeli na našim cestama. Riječ je o događaju kojeg organizira Supercar Owner‘s Circle, najekskluzivniji svjetski klub kolekcionara automobila, koji u našu zemlju dovodi superautomobile sa značkom Bugattija, Paganija, Ferrarija, McLarena, Koenigsegga... Kako je to izgledalo u subotu pogledati možete u našoj galeriji fotografija.

Opširnije...

Croatia Beach Music Conference predstavila izvrsne rezultate

Prva Croatia Beach Music Conference otvorena je u Novalji izvrsnim podacima o 2021 sezoni. Čak je 500 tisuća ljudi prošlo kroz Covid aplikaciju na destinaciji, što uključuje svaki dolazak. Festivalska industrija nakon ove sezone najavljuje optimističnu 2022. godinu. Studija Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pokazala je kako je #party safe projekt uspio te kako nam osviješteni mladi turisti vjeruju kao sigurnoj party destinaciji.

Opširnije...

Studenti iz cijelog svijeta oduševljeni Hrvatskom

Otok Korčula i prekrasan jadranski arhipelag ovog su ljeta bili privremeni dom za brojne studente iz cijelog svijeta koji su u Hrvatsku stigli kako bi pod vodstvom stručnjaka Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu iz prve ruke učili o sportovima na vodi. Vještine, znanje i iskustva naših kineziologa iznimno se cijene na međunarodnim Sveučilištima, a usprkos pandemiji i izazovnim vremenima, mladi iz Amerike, Njemačke, Italije, Češke, Baskije i brojnih drugih zemalja proteklih su tjedana upravo na našem moru usavršavali znanje u području jedrenja.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr