Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Zagreb

Hemingway OP - 11. godišnjica - 11.06.

Hemingway OP - 11. godišnjica - 11.06. 

U subotu je Hemingway Bar u Opatiji obilježio 11. godišnjicu postojanja. Okupljeno mnoštvo zauzelo je kompletnu tereasu ispred Hemingwaya, a oni najhrabriji okušali su se u plesu ispred pozornice na parkiralištu, koja je za tu prigodu bila postavljena. Za dobre vibracije i atmosferu pobrinuo se Makao bend. Nesumljivo je da će dolaskom vrućih dana sve više i više ekipe, nakratko se premjestiti iz riječkih kafića u Opatiju i kao svoju destinaciju odabrati upravo Hemingway Bar.

Opširnije...

Monvi - Operacija Index CONNECT - 11.06.

Monvi - Operacija Index CONNECT - 11.06. 

U subotu se u prepunom Monviu, centru zabave u Istri održala Operacija Index i besplatni koncert zagrebačke hip-hop grupe CONNECT. Svi studenti sa X-icama imali su akcijske cijene cuge cijelu noć, a za sexy atmosferu pobrinule su se aktraktivne go-go pleačice i hostese koje su obilazile mnoštvo upoznavajući ih sa akcijskim cijenama omiljene im cuge. Zabava je trajala dugo u noć.

Opširnije...

Jungle - DJ MC Coco Afrika - 11.06.

Jungle - DJ MC Coco Afrika - 11.06. 

Nakon lude atmosfere prošle subote i ovog vikenda Club Jungle je nastavio u istom stilu. Najbolje od housa i R&B-a uz neodoljiv glas posebne gošće na playerima i mikrofonu COCO AFRIKA iz Zagreba. Zabava je trajala dugo u noć.

Opširnije...

Fiumanka - Psihomodo Pop - 10.06.

Fiumanka - Psihomodo Pop - 10.06. 

U petak je glazbeni program Fiumanke obilježio nastup fenomenalnog Psihomodo Popa. Gat Karoline Riječke bio je doslovno premalen za svu tu veselu ekipu koja je dosla uživati u performansu Gobca. Pjevalo se, plesalo, veselilo u odličnom štimungu i zvuku najvećih hitova kojih su istodobno pjevale sve generacije. Okruženi jedrima jedrilica, koje su svoju snagu odmjeravale ujutro na ovogodišnjoj Fiumanki, veseloj ekipi nije nedostajalo zabave.

Opširnije...

Video zapisi

PartyHR njuškala

PixHR by PartyHR
www.party.hr