Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Klub Kontesa Zagreb - Ivana Marić - 12.11.

Glazbenica Ivana Marić, u subotu 12.11. proslavila je svoj četrdeseti rođendan na najljepši mogući način, koncertom za svoje najbliže suradnike i najbrže fanove u klubu Kontesa, Zagreb. Posebnu večer otvorila je pjesmom 'Kako je s njom', kojom se vrlo uspješno predstavila na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, nakon čega je uslijedio niz uspješnica kao što je 'Divota od života', 'Nađi vremena za ljubav', 'Tebe voljeti', 'Trn i cvijet', ali i neke posebne koje je napisala u svojim prvim glazbenim koracima. Kao posebni gosti na pozornici su joj se pridružili skladatelj, gitarist i producent Zoran Mišolongin koji je ujedno i autor njezinog posljednjeg singla 'Kako je s njom', prijatelj i suradnik Luka Banić, harfistica Doris Karamatić uz koju je otpjevala nekoliko sevdaha, Filip Gjud, kao i vrhunski glazbenici bras sekcije Vanja Ileković, Davor Dropuljić, Andrej Henigmann, Mario Hegedić, članovi Ivaninog stalnog pratećeg benda kojeg čine Dario Horvat, Boris Novak, Emil Bišćan, Krešo Stankić, Tomislav Kraljević i Vjekoslav Cepanec, te prateći vokali Matea Majerle i Danijela Večerinović.

Pročitajte cijeli članak: Foto - Zagreb

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr