Ritz Club Zagreb - I born to be wild

Ritz Club Zagreb - I born to be wild

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club Zagreb - White party

Gallery Club okupio je u subotu brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je DJ Joe2Shine.

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Održana glamurozna gala večera aviokompanije Emirates

Aviokompanija Emirates sinoć je na glamuroznoj gala večeri održanoj u povodu proslave inauguracijskog leta na svakodnevnoj izravnoj liniji Dubai-Zagreb, u Laubi ugostila oko dvjestotinjak uzvanika iz raznih sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske. G. Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates u ulozi domaćina pozdravio je sve uzvanike koji su uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i glazbenim izvedbama Nine Badrić i Marka Tolje.

Club H2O Zagreb - MC Stojan

Club H2O Zagreb - MC Stojan

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.

Fotografije - Zagreb

Boogaloo Club Zagreb - Pravila igre - 15.02.

Popularni hrvatski bend Pravila igre pred zagrebačkom je publikom u klubu Boogaloo predstavio novi album „Usne od šećera". Publika je od samog izlaska šestorice glazbenika na binu u glas pjevala s vokalistom Ivanom Penezićem. Bila je to prava repriza Valentinova u kojoj su se redale pjesme s novog, ali i prijašnjih albuma. Izvrsna produkcija pjesmama je dala jednu novu dimenziju koju će svi zasigurno dugo pamtiti.

Opširnije...

Ritz Club Zagreb - The Great Gatsby - 20.01.

 alt=

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja uz večer nazvanu The Great Gatsby. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu. Za vruću glazbu na plesnom podiju zaduženi su bili DJ Zorden / Bruno Conti.

Opširnije...

Vintage Industrial Bar - Letu Štuke - 19.01.

 alt=

Četvrtak u punom Vintage Industrial baru bosanskohercegovačka pop-rock glazbena skupina "Letu Štuke", predvođena jednim od utjecajnijih pop rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom, pokazali su još jednom pravu formulu za dobar provod i zapalili svojim dobro znanim hitovima cijeli Vintage Industrial bar. Uz mnogobrojne hitove publika je plesala do ranih jutarnjih sati.

Opširnije...

Gallery Club Zagreb - New Year 2023. - 31.12.

 alt=

U subotu na velikom novogodišnjem partyju u Gallery Clubu na Jarunu, gosti su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i slavljeničku atmosferu. Specijalni gost večeri bio je Ivano Grosso.

Opširnije...

Facebook fan

PixHR by PartyHR
www.party.hr